Femeie agresată în plină stradă în București. Suspecții, doi tineri care ar fi violat-o

Ultima actualizare: 21-06-2020 09:27

Incident straniu sâmbătă seară în Capitală. O femeie a fost agresata în plină stradă de doi tineri care o însoțeau.

Bărbații ar fi împiedicat-o pe tânara să urce într-un taxi și au lovit-o cu picioarele pe trecerea de pietoni, apoi au fugit.

Martorii au chemat politia și o ambulanță care a transportat-o pe femeie la spital.

Cei doi sunt acum căutați de oamenii legii.

Poliția a fost anunțată că o femeie a fost violată și bătută în plină stradă, într-o zonă aglomerată din Capitală.

Martorii povestesc că i-au văzut pe cei trei tineri, doi bărbați și o femeie, trecând prin zonă de mai multe ori în câteva ore. Femeia s-ar fi separat de cei doi într-o intersecție și ar fi vrut să intre într-un taxi.

Martorii spun că bărbații n-ar fi lăsat-o pe femeie să urce în taxi. Au bruscat-o, au luat-o cu forța și pe trecerea de pietoni ar fi lovit-o cu picioarele, iar apoi au luat-o la fugă.

Bărbat: „N-a apucat să intre în mașină pentru că cel care a bătut-o s-a așezat cu spatele în ușă ca să nu urce. Bodyguard-ul a văzut când i-a sărit piciorul. I s-a strâmbat piciorul și a căzut pe trecerea de pietoni.”

Oamenii care au văzut ce s-a întâmplat au sărit în ajutorul fetei și au sunat la 112. La fața locului au sosit mai multe echipaje de politie și o ambulanță, care a transportat-o pe femeie la spital. Tânăra a refuzat însă îngrijirile medicilor și a plecat.

Oamenii legii inceraca să dea de urma celor doi indivizi care au fugit de la locul faptei.

Bărbat: „Am înțeles că a și violat-o.”
Reporter: „Cine v-a spus asta?”
Bărbat: „Deci fata a spus aici când era trântită jos.”

Potrivit unor surse, femeia ar fi declarat la poliție că a fost violată anterior și că cearta ar fi pornit de la o sumă de bani. Autoritățile continuă acum cercetările în acest caz.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO