Femeia de serviciu rănită după explozia din clasă, transferată la secția de arși


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 20 Septembrie 2018 13:16
Categorie: Stiri actuale

Femeia de serviciu de la şcoală din Voiniceni, judeţul Mureş, care s-a ales cu arsuri de gradul 1 şi 2 pe față în urma exploziei din sala de clasă, a fost transferată la secţia de Arşi a Spitalului Judeţean Târgu Mureş.

Cât despre băiatul de 14 ani, acesta a fost trimis acasă, căci a suferit răni mult mai uşoare. Însă va fi nevoit să mai facă şi alte investigaţii.

Angajata în vârstă de 50 de ani s-a ales cu arsuri la nivelul fetei şi a mâinilor şi va mai rămâne internată cel puţin două săptămâni. Elevul de 14 ani a avut mare noroc şi a fost externat pentru că are arsuri uşoare în zona frunţii.

Joi, copiii s-au întors la şcoală, însă sala de clasa unde a avut loc explozia a fost sigilată. A fost sigilată şi instalaţia de gaz, iar școala urmează să facă modificările necasare la robinetele care nu sunt securizate.

De altfel Inspectoratul școlar a somat direcţiunea să rezolve cât mai repede problema. Şi Poliția continuă propria ancheta şi a deschis un dosar penal pentru infracţiunea de neluare a măsurilor de securitate în muncă, dar şi pentru vătămare corporală.

Tags: explozie, scoala, mures,

Greșeli în lanț au dus la explozia de la școala din Mureș. Viceprimarul dă vina pe copii
VIDEO PROTVPLUS.RO