Femeia care a mușcat un polițist într-un mall din Capitală, sub control judiciar

28-01-2018 16:08


Femeie agresoare

Femeia care a agresat, vineri seara, doi polițiști, într-un mall din Sectorul 2 al Capitalei a fost plasată sub control judiciar, pentru 60 de zile.

„Având în vedere situația înregistrată, procurorii din cadrul Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 2 au constituit dosar penal sub aspectul săvârșirii înfracțiunii de ultraj, faptă prevăzută și pedepsită de art. 257 Cod Penal. Față de femeia în cauză, parchetul a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior măsura adoptată fiind cea a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Au fost puse la dispoziția unității de Parchet, imagini surprinse de camerele de supraveghere precum și actele procedurala întocmite de polițiști”, precizează Poliția Capitalei, într-un comunicat.

Totodată, a fost notificată Direcția Generală de Protecția Copilului Sector 2 cu privire la situația înregistrată și pentru a dispune măsurile din competență.

Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 20.00, când o femeie a sunat la 112 să reclame o altă femeie, care s-a comportat agresiv atunci când a încercat să o oprească din lovirea copilului său.

„În baza acestui apel, la fața locului s-a deplasat un echipaj de ordine și siguranță publică format din doi agenți. La momentul în care au ajuns în zona indicată în apel, în interiorul unui complex comercial, au identificat femeia care făcea obiectul sesizării, aceasta fiind împreună cu copilul său minor și doi adulți, un bărbat și o femeie. După ce și-au declinat calitatea, polițiști i-au solicitat femeii să se legitimeze”, precizează Poliția Română.

Din cauză că a refuzat, polițiștii au decis să o ducă la secție.

„Poliţiştii au solicitat persoanei să-i însoţească la secţia de poliţie pentru identificare, dar aceasta a refuzat, manifestând un comportament violent şi lovindu-l pe unul dintre poliţişti, timp în care îi adresa şi injurii. S-a procedat la imobilizarea persoanei, aceasta continuând comportamentul agresiv şi muşcându-l pe celălalt agent.În cazurile nerespectării dispozițiilor date de polițist, acesta este îndreptățit să folosească forța, verificarea situației acestor categorii de persoane și luarea măsurilor legale, după caz, se realizează în cel mult 24 ore, ca măsură administrativă”, se mai arată în comunicat.

 Femeia a fost condusă la autospeciala de poliţie, minorul rămânând în grija persoanelor ce o însoţeau.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO