Fata ucisă, din Constanța, s-ar fi certat cu tatăl ei din cauza internetului. Mărturia mamei


Ultimul update: Sambata 19 Ianuarie 2019 19:43
Data publicarii: Sambata 19 Ianuarie 2019 17:30
Categorie: Stiri actuale

Anchetatorii verifică toate ipotezele în cazul crimei din comuna Săcele, judeţul Constanța. Un bărbat de 47 de ani este bănuit că şi-ar fi ucis fata de 14 ani, după care ar fi încercat să se sinucidă.

Mama povesteşte cu durere că cei doi s-ar fi certat cu o zi înainte din cauza internetului. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Fata de 14 ani nu a mers vineri la şcoală, ci a rămas acasă cu tatăl ei, care nu avea de multă vreme un loc muncă. Familia avea dificultăţi financiare pentru că doar mama aducea bani în casă. Când au venit de la şcoală cei doi fraţi mai mici ai fetei au găsit-o moartă şi şi-au sunat imediat mama care era la lucru.

Mama fetei: "Nu am crezut niciodată că face aşa ceva. Cât ţinea la copii… Nu l-am văzut niciodată capabil să-şi omoare copilul. Nu consuma alcool, nu fuma, nu cafea. Era retras că nu avea prieteni, el n-avea pe nimeni, el nu se ducea în sat să cumpere o bomboană, nu se ducea să ia o cană de apă. El nu muncea, asta era. Teama de muncă, de a se duce la muncă."

Mama mai povesteşte că, înainte cu o seară, fata şi tatăl s-au certat pentru că bărbatul a refuzat să-i conecteze minorei sursa de internet.

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: "Un om cu probleme psihice grave face aşa ceva, în capul lui poate să fie aşa o nebuloasă că fata nu ştiu cu cine umbla. Prea groaznică crima asta ca să zicem că e doar un părinte excesiv de posesiv, aşa şi să nu-şi lase fata să vorbească cu fete şi băieţi pe internet. El a omorât-o ca să-i astupe gura, ca să nu spună, să nu vorbească ce s-a întâmplat acolo."

Surse din anchetă spun că tatăl i-ar fi injectat fetei o substanţă chimică, însă nu aceasta a fost cauza morţii. Victima avea urme de violenţă în jurul gâtului. Iar presupunerea că ar fi fost agresată sexual nu s-a confirmat.

Grigore Iacobici Virgilian, procuror: "Situaţia de fapt încă nu este stabilită cu certitudine şi s-au format mai multe versiuni de anchetă şi suntem în verificarea acestora. S-au făcut verificările necesare, s-au prelevat probe biologice"

Când a realizat ce a făcut, bărbatul a vrut să-şi ia viaţa. Este internat în stare gravă la secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean din Constanța.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Tags: crima, fata, constanta, tata,

VIDEO PROTVPLUS.RO