Familia si prietenii l-au condus pe ultimul drum pe Calin Zanc. Daniel Prodan: "Am pierdut un caracter deosebit"

Dată publicare: 13-09-2014 19:22
Dată actualizare: 16-09-2014 07:02


Calin Zanc, fostul fotbalist si antrenor al echipei Poli Timisoara, a fost condus sambata pe ultimul drum.

Sportivul s-a stins la inceputul saptamanii intr-un accident rutier petrecut langa Dej, in timp ce mergea cu doi prieteni la o cabana. Familia, prietenii apropiati, dar si colegii de echipa i-au spus ramas bun la 43 de ani.

Pentru ca au fost prieteni apropiati, lui Daniel Prodan ii este greu sa vorbeasca la trecut despre cel care i-a fost alaturi la bine si la greu.

Daniel Prodan: "Calinut a fost un om cu totul si cu totul deosebit. Am pierdut un prieten, un coleg, un caracter deosebit, un suflet cum numai el putea sa aiba, si nu inainte de toate un mare mare roman. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!"

Devastat de durere, Anton Dobos a stat mereu langa familia indurerata cu atat mai mult cu cat in trecut putin a lipsit sa nu moara si el intr-un accident rutier. Langa sicriul fostului fotbalist au fost depuse sute de coroane de flori.

Calin Zanc a murit marti spre miercuri intr-un cumplit accident rutier petrecut langa Dej. Mergea la o cabana din Jichisu de Sus impreuna cu doi prieteni, cand cel care conducea a pierdut controlul masinii si s-au izbit de un pod.

Zanc statea pe bancheta din spate iar in urma impactului a suferit o fractura la coloana cervicala. Zanc a jucat 200 de meciuri in Liga Intai, la echipe precum Universitatea Cluj, Sportul Studentesc si Poli Timisoara, unde de altfel si-a si incheiat cariera ca antrenor secund si director executiv. Dupa ce s-a retras de pe teren a pus pe picioare o afacere cu vinuri, s-a casatorit si avea un copil.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO