Falsul medic ar fi tratat cu electroşocuri o femeie cu stimulator cardiac. Unde era ”cabinetul”

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Joi 28 Februarie 2019 19:33
Data publicarii: Joi 28 Februarie 2019 18:39
Categorie: Actualitate

"Mama are stimulator cardiac, iar aşa-zisul doctor, îi făcea şocuri electrice!", spune îngrozită fata uneia dintre pacientele individului din Capitală, care a pretins că este medic ortoped, psiholog şi o mulţime de alte specialităţi.

Femeia a depus plângere după ce l-a văzut la ştiri pe impostorul, pe care îl acuză că i-a pus în pericol viaţa mamei sale. Deocamdată, trei pacienţi l-au reclamat. Aşa au descoperit poliţiştii, că tânărul făcea "consultaţii" şi la domiciliu, nu doar în cabinetul pe care îl avea într-un cămin studenţesc.

Mihaela Raicu a depus plângere la secţia 11 de Poliţie împotriva lui Ionuţ Grigore, care pretindea că este specialist în ortopedie, kinetoterapie şi alte specializări. Spune că iniţial a găsit site-ul cabinetului pe internet şi i-a cerut suspectului să o ajute pe mama sa.

Ionuţ Grigore a fost de acord să o trateze la domiciliu pe femeia de 86 de ani care nu se poate deplasa, suferă de hernie de disc şi are un stimulator cardiac. A taxat nu mai puţin de 20 de şedinţe.

Mihaela Raicu, fiica unei victime: "A zis că este medic ortoped şi fizioterapeut. I-a făcut şocuri electrice. Da, pe spate şi pe picioare cu un aparat. Mama avea un stimulator cardiac şi nu ştiu dacă avea voie să facă şocuri electrice, abia acum ne-am pus întrebarea. Se simte mult mai rău."

Sunt proceduri care îi pot fi fatale unui bolnav cu stimulator cardiac, spun adevăraţii medici.

Vlad Iliescu, medic cardiolog Institutul CC Iliescu: "Nu pui un purtător de stimulator, să-l bagi în priză, să îi dai electroşocuri. Curenţii interferează şi îi poţi pune viaţa în pericol. După părerea mea vorbim despre tentativă de omor."

Pentru acest tratament, pacienta a plătit facturi semnate de aşa-zisul "doctor Ionuţ Grigore" în valoare de 3400 de lei. Tânărul îi emitea şi fişe medicale pe care îi punea diagnostice şi îi prescria tratamente cu magneziu organic şi creme din plante. În tot acest timp, starea femeii s-a înrăutăţit.

Mihaela Raicu, fiica unei victime: "Se simte rău, că altfel nu veneam aici. Avea dureri şi cu acele electroşocuri, dar spunea că aşa trebuie şi că o să-i treacă. O să mergem acum la alt medic să vedem"

Între timp, mai mulţi oameni au sunat la poliţie să reclame că au ajuns pe mâna lui Ionuţ Grigore. Până acum, trei plângeri penale au fost depuse la Secţia 11. Pacienţii spun că au crezut în reclama pe care acesta şi-o făcea pe site-ul clinicii.

De toate, pentru toţi! Aşa s-ar putea descrie oferta de pe internet cu care aşa-zisul medic îşi ademenea clienţii. Scria că poate face aproape toate tipurile de analize, de la teste cardiologice, la analize ginecologice. Un test complet costa 1350 de lei.

Pe site, promitea aparate ultramoderne la preţuri mici, dar în realitate, cabinetul său era într-o cameră închiriată într-un cămin studenţesc al Universităţii particulare de Ştiinţe şi Arte Gheorghe Cristea din Sectorul 3.

Poliţiştii îi roagă pe cei care au fost trataţi de acest impostor să meargă să depună plângere la Secţia 11, din Capitală.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Puiul fericit
O femeie susține că ”puiul fericit” s-a decolorat. Explicația producătorului
Șofer de autobuz, lăsat inconștient de mai mulți tineri în Constanța
Gripa face tot mai multe victime în România. Numărul deceselor a ajuns la 186
Românii mănâcă lunar 240 de milioane de ouă. Sfatul medicilor
Fructe confiate, retrase din Mega Image. Și Kaufland a scos de pe raft un produs
Lot de biscuiți, retras dintr-un supermarket. Poate produce reacții adverse la copii
ranita trotuar
Reacția PMB, după ce o femeie s-a împiedicat de un stâlp și a fost lovită de autobuz
Şoferul unui ATV s-a ales cu arsuri grave după ce vehiculul pe care îl conducea a luat foc în mers
Descoperirea făcută de polițiști, după ce un bărbat din Kosovo s-a căsătorit cu o româncă
A murit după ce l-a atacat un urs. Bărbatul își creștea singur cele două fetițe
Pățanie de coșmar pentru un taximetrist. Ce i-au făcut trei tineri după o cursă
Un bătrân de 79 de ani din Bacău a ars de viu într-un grajd plin cu fân