Expoziții pentru toate gusturile la Târgul de Turism. Ce au pregătit organizatorii


Ultimul update: Vineri 15 Noiembrie 2019 21:36
Data publicarii: Vineri 15 Noiembrie 2019 19:51
Categorie: Stiri actuale

Târgul de turism al României încearcă să împace toate gusturile. Astfel că, organizatorii au adus la stand inclusiv o maşină de curse, dar fac şi proiecţii 3D, ca să promoveze anumite destinaţii.

Extrem de căutate sunt zonele vestite pentru frumuseţea naturii, dar şi pentru gastronomie.

Asociaţia "Visit Mureş" a adus la târgul de turism o maşină de la Transilvania Motor Ring, cel mai mare complex dedicat sporturilor cu motor din ţară şi singurul din Transilvania. Aici s-a aflat şi campionul naţional de raliuri, Bogdan Marișca.

Bogdan Marișca, campion naţional de raliuri şi instructor de safety driving: „Ca orice sport, are particularile sale, e foarte greu să te antrenezi, nu prea ai locaţii, acum şi în România.”

Thomas Modovan, director circuit: „Circuitul îşi atinge unul din obiective, este un punct de atracţie pentru turismul sportiv."

Olariu Sabin, Fundația română de motociclism: „Prima etapă ar fi să organizăm competiţii la nivel european, obiectivul final ar fi chiar organizarea unei etape de moto."

Pentru prima dată la târgul de turism al României un judeţ s-a promovat cu ajutorul unei proiecţii holografice 3D. Este vorba de Gorj.

Căpătaru Liviu Andrei, Centrul Național de Informare Turistică: „Pot fi văzute operele lui Brâncuşi, dar şi alte imagini reprezentative cum ar fi Transalpina sau zona montană."

Şi judeţul Neamţ, destinaţie turistică de excelență stabilită la nivel european, a găsit un mod inedit de a atrage atenţia.

Mona Țigănuș, direcţia de dezvoltare turistică: „Este vorba despre spectacolul schimbării gărzii la cetatea Neamţ. Promovăm zimbrul, simbolul nostru, şi vreau să spun că se organizează circuite de bizon safari, care pot fi urmăriţi în libertate."

Iubitorii de natura găsesc inclusiv o mică bucată din Delta.

Sebastian Georgescu: reprezentant resort: „Ei se pot apropia de deltă, nefiind în acest moment acolo, majoritatea când ajung la resort se duc pe acest poduleţ şi îşi fac fotografii."

La rândul ei, o asociaţie promovează cultura rromă, prin dansuri reprezentative din judeţele Dolj, Mehedinţi dar şi de la sud de Dunăre.

FULLSCREEN
Expoziții pentru toate gusturile la Târgul de Turism. Ce au pregătit organizatorii
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO