Explozie pe terasa unui restaurant din Pitești. Trei persoane au ajuns la spital

21-11-2017 16:57


Doi bărbați și o femeie au fost răniți și au ajuns la spital după ce o butelie a explodat pe terasa unui restaurant din Pitești.

În situația cea mai gravă este chiar patronul localului, un bărbat de 39 de ani, care manevra butelia când a izbucnit deflagrația.

Explozia s-a petrecut la zona de grătar a restaurantului. Din fericire, deflagrația nu a fost urmată de incendiu, dar patronul, care manevra butelia, a suferit arsuri pe față și pe mâini. O clientă de pe terasa localului și un bărbat care era și el aproape au fost atinși de flamă și au ajuns la spital.

Alte două femei, o clientă și o angajată, au suferit atacuri de panică și au avut nevoie de îngrijiri. Anchetatorii trebuie să stabilească din ce motiv a explodat butelia.

Când și-au văzut patronul ars pe față și pe mâini, angajații restaurantului au sunat la 112. Mai multe ambulanțe, pompieri și echipaje de poliție au ajuns, imediat, la fața locului. Între timp, o tânără de 27 de ani, clientă a restaurantului, a cerut să fie dusă la spital, pentru că fusese atinsă de flama exploziei.

O altă ambulanță a fost solicitată pentru o clientă și o angajată a restaurantului, care au suferit atacuri de panică. Patronul restaurantului a fost cel mai grav rănit.

”La momentul sosirii am evacuat două butelii de acest gen, restaurantul este alimentat atât prin rețeaua de gaze naturale, cât și cu butelii", a explicat un reprezentant ISU Argeș.

Polițiștii vor stabili împrejurările în care s-a produs explozia.

VIDEO PROTVPLUS.RO