Explozie intr-un bar din Targoviste. Doua persoane au fost ranite

Ultima actualizare: 17-10-2012 16:41
Pompieri

O explozie urmata de un incendiu s-a produs joi dimineata, intr-un bar din municipiul Targoviste. Doi barbati au fost raniti in urma acestui incident.

Conform primelor cercetari ale pompierilor militari, deflagratia ar fi fost provocata de o acumulare de gaze. De asemenea, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dambovita spun ca explozia a avut loc in momentul in care vanzatoarea localului a aprins o bricheta.

In acel moment, in bar se aflau si trei barbati veniti pentru a verifica aparatele de jocuri mecanice, iar doi dintre acestia au fost raniti in deflagratie.

Cei doi barbati, care sunt raniti usor, avand arsuri la maini si la fata, au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste. In urma exploziei, care a fost urmata de un incendiu, plafonul fals din rigips al localului a cazut, iar usa barului s-a desprins din perete.

La fata locului au intervenit pompierii cu o autospeciala, iar focul a fost stins imediat. Primele cercetari ale pompierilor arata ca explozia a fost provocata de o acumulare de gaze de la o instalatie improvizata intre conducta de gaz si aragazul din local.

Localul in care a avut loc explozia este situat in spatele Primariei Targoviste, intr-o constructie aflata in curtea unei case.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO