Explozie într-un apartament din Capitală: ”A pus ouă la fiert. O să montăm senzori”

×
Codul embed a fost copiat

O explozie puternică a semănat panică, duminică aseară, în Bucureşti, într-un bloc din Sectorul 2.

Un apartament a fost distrus de suflul deflagraţiei, după ce proprietarul ar fi vrut, se pare, să facă ceva de mâncare. În bucătărie se acumulaseră însă gaze şi asta a declanşat dezastrul.

Bărbatul, în vârstă de 89 de ani, a suferit arsuri pe faţă şi pe mâini şi este acum în grijă medicilor.

Locatarii au descoperit rapid că zgomotul infernal care le-a făcut inimile să stea în loc a fost provocat de o explozie puternică, ce a devastat un apartament de la etajul al doilea.

Administrator: "Scăpări de gaze la un ochi. Practic a pus ouă la fiert şi a căzut pe foc şi aia s-a stins şi nu a văzut. O să punem nişte senzori care închid gazele."

Citește și
explozie Braila
Explozie într-un bloc din Brăila, din cauza unei improvizaţii
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Suflul exploziei a fost atât de violent încât uşa de la bucătărie a fost pur şi simplu scoasă din țâțâni. Geamurile s-au făcut țăndări, iar cioburile au fost azvârlite la câţiva metri pe şosea, peste maşinile parcate în apropiere.

Proprietarul - un bărbat de 89 de ani, care locuieşte singur în apartament - a suferit arsuri pe față şi pe mâini. Bătrânul era conştient şi a fost transportat la spitalul Floreasca, iar medicii spun că starea lui este stabilă.

Suflul deflagraţiei a afectat şi alte două apartamente.

Locatar: "Suntem şi noi cumva păgubiţi că s-a produs cumva suflul exploziei spre uşa noastră, ne-a zguduit bine de tot.”

Locatar: "O bubuitură foarte puternică, am deschis uşa şi când am deschis uşa, deja s-a auzit foarte puternic, mi-au sărit câteva scânduri la mine în casă şi mi s-a spart geamul de la balcon."

Poliţiştii, dar şi pompierii fac acum anchete în acest caz pentru a lămuri ce a provocat totul şi cine va fi tras la răspundere.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Explozie într-un mall din Harghita: Trei oameni au fost răniţi
Explozie într-un mall din Harghita: Trei oameni au fost răniţi

O explozie s-a produs, vineri, la sistemul de stingere a incendiilor cu pulbere în mall-ul din Gheorgheni, trei persoane primind îngrijiri la faţa locului.

Explozie într-un bloc din Brăila, din cauza unei improvizaţii
Explozie într-un bloc din Brăila, din cauza unei improvizaţii

O explozie puternică a cutremurat luni un bloc din Brăila.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.