Explozie devastatoare in orasul Breaza din Prahova. Doua persoane sunt la spital dupa ce casa lor a sarit in aer


Ultimul update: Vineri 14 Octombrie 2016 07:17
Data publicarii: Marti 11 Octombrie 2016 12:50
Categorie: Stiri actuale

Explozie devastatoare in orasul Breaza din judetul Prahova. Doua persoane, sot si sotie, au ajuns la spital cu rani si arsuri dupa ce, marti dimineata, casa lor a sarit in aer.

Jumatate din locuinta s-a transformat in moloz, iar norocul proprietarilor a fost ca erau intr-o camera ai carei pereti au ramas in picioare.

Explozia, care din fericire nu a fost urmata de incendiu, s-a produs in jurul orei 8 dimineata cand cei doi soti inca se aflau in dormitor, in partea dinspre strada a casei. La un moment dat au auzit o bubuitura pe latura din spate a imobilului.

Bucataria si baia au sarit in aer. Barbatul de 47 de ani a fost ranit usor iar sotia lui, de 41 de ani a suferit arsuri de gradul 2 pe maini si picioare. Amandoi au fost dusi de urgenta la spital. Pompierii, politistii si lucratorii de la gaz s-au mobilizat imediat pentru ancheta.

Au descoperit ca explozia a fost determinata de o acumulare de gaze in bucatarie, gaze provenite de la aragaz. Urmeaza sa afle daca acesta era defect sau e vorba de o defectiune a conductei de gaze.

Casa celor doi soti este distrusa in proportie de 80 la suta si nu fusese asigurata.

VIDEO PROTVPLUS.RO