Explozie cu repetitie la spitalul din Targu Jiu. Un cazan al centralei termice a sarit in aer

Ultima actualizare: 21-10-2012 07:12

La fel ca in ajunul Craciunului, duminica dimineata s-a auzit o bubuitura. Era nou, la fel ca celalalt care a cedat, iar vina este din nou a cosului de evacuare necuratat. Cateva geamuri s-au facut zob, iar spitalul a ramas fara apa si caldura.

Explozia s-a produs cu putin inainte de ora 7.00. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, dar speriati de la incidentul produs chiar inainte de Craciun, reprezentantii spitalului au sunat imediat dupa ajutor. Si-au dat seama insa ce se intamplase.

In prezent, in spitalul din Targu Jiu sunt internati peste 300 de bolnavi, copii si adulti. Unii se gandesc sa se externeze inainte ca saloanele sa inghete, daca centrala nu mai functioneaza.

Conducerea spitalului i-a asigurat insa pe bolnavi ca in aceasta noapte vor incalzi saloanele cu ajutorul radiatoarelor electrice, asa cum s-a intamplat si dupa prima explozie.

Intre timp, cei de la Inspectoratul pentru situatii de urgenta Gorj investigheaza ce s-a intamplat si se ce poate face pentru ca scenariul sa nu se tot repete.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!