Explicația ministrului Leș, după ce a fost surprins pe telefon în timpul unei ceremonii


Ultimul update: Luni 04 Martie 2019 21:14
Data publicarii: Luni 04 Martie 2019 21:04
Categorie: Stiri actuale
Gabriel Leș

Ministrul Apărării, Gabriel Leș, și-a motivat gestul surprins în timpul unei ceremonii militare, în Bistrița. Oficialul și-a butonat telefon în timp ce soldații îi dădeau onorul.

Leș a explicat pe Facebook că primise un mesaj urgent, acesta fiind motivul pentru care a fost neatent "timp de câteva secunde".

Vineri,1 martie, la Bistrița am avut onoarea de a participa la ceremoniile ocazionate de revenirea în tară din teatrul de operații din Afganistan a Batalionului 812 Infanterie "Șoimii Carpaților".

Prețuiesc fiecare moment petrecut alăturii de militarii noștri, iar în semn de respect pentru realizările lor, ce aduc cinste României, voi continua să le fiu alături. Regret nespus clipa de neatenție de la finele ceremoniei, când vreme de cateva secunde am fost nevoit sa iau act de un mesaj urgent.

Va asigur că acord importanța cuvenită unor momente de o asemenea solemnitate, și regret totodată că am oferit prilejul vânătorilor de controverse să speculeze o imagine extrasă din context. Ceremonia de la Bistrița a emanat distincție, punând încă o dată în valoare resursa cea mai de preț a Ministerului Apărării Naționale: oamenii!

Ministrul Apărării a fost surprins, recent, în timp ce stătea cu ochii pe telefonul mobil, chiar în timp ce prin fața sa defilau militarii întorși din Afganistan. Potrivit bistrițeanul.ro, ministrul Apărării Naționale a dat dovadă de lipsă de interes față de soldații români, care îi dădeau onorul.

 Potrivit Agerpres, ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a participat vineri, la Bistriţa, la ceremonia de repatriere a Batalionului 812 Protecţia Forţei ”Şoimii Carpaţilor” din cadrul Brigăzii 81 Mecanizată, după o misiune de mai bine de şase luni în teatrul de operaţii din Afganistan.

Aceasta a fost cea de-a cincea misiune în Afganistan a ”Şoimilor Carpaţilor”, la care batalionul a participat cu un efectiv de 448 de militari, dintre care o treime s-a aflat la prima misiune, în timp ce alţi 45 de militari au depăşit pragul de patru dislocări în teatrele de operaţii.

Ministrul Apărării Naţionale i-a felicitat pe militarii Batalionului 812 pentru modul în care au executat misiunea.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV Bistriteanul

Ministrul Apărării, fotografiat când citea pe telefon în timp ce soldații îi dădeau onorul
Ministrul Apărării susţine că bugetul pe 2019 ar putea fi adoptat abia în aprilie
Ministrul Apărării susţine că bugetul pe 2019 ar putea fi adoptat abia în aprilie
VIDEO PROTVPLUS.RO