Empty Shop, magazinul cu rafturi goale unde oamenii aduc haine. Ajută mii de sărmani

Dată publicare: 24-04-2019 08:43
Dată actualizare: 24-04-2019 09:55


Un magazin cu rafturi goale, pe care oamenii cu suflet mare le pot umple s-a deschis marți în Capitală. Dacă aveţi haine pe care nu le mai purtaţi, trebuie să ştiţi că le puteţi dona până pe data de 19 mai.

Acestea vor ajunge la oamenii din zone sărace ale ţării, care au mare nevoie de ele.

"Empty shop" - magazinul cu rafturi şi umeraşe goale şi-a deschis porţile miercuri într-un mall din Bucureşti. Oamenii cu suflet mare sunt aşteptaţi să doneze haine de orice fel, indiferent de mărime, culoare sau cantitate.

Amalia Enache explică: "Vă rog foarte mult să vă uitaţi cu mare atenţie între lucrurile voastre, nu e vorba că ne facem noi curăţenie în dulap, pentru că insist să donăm lucruri despre care ştim le vor fi cu adevărat folositoare celor la care ajung".

Magazinul aşteaptă să îşi umple rafturile până pe data de 19 mai. De sortarea şi distribuirea hianelor în zonele sărace ale ţării se vor ocupa voluntarii de la Crucea Rosie.

„Nu am cu ce să mă îmbrac şi de aceea nu am cu ce să vin la şcoală, sau haine, sau lemne sau haine sau alimente - acestea sunt afirmaţii pe care noi le auzim foarte des în rândul beneficiarilor noştri. Facem un apel către donatori să fie alături de beneficiarii noştri”, explică reprezentanţii Crucii Roşii. 

Empty Shop se afla la a doua ediţie. Anul trecut, zece mii de oameni au donat, iar peste 28 de mii de suflete au primit o mână de ajutor.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO