Emil Boc răspunde acuzațiilor în cazul Lucan: Nu am beneficiat de tratament preferențial

03-01-2018 17:59


Emil Boc

Primarul din Cluj, Emil Boc, a reacționat miercuri la acuzațiile lansate de deputatul USR Emanuel Ungureanu, care a spus că l-ar fi ajutat pe medicul Lucan.

Emil Boc a răspuns celor de la Digi24 printr-un SMS, explicând că contractul de cesiune pentru ridicarea clinicii private a medicului Mihai Lucan a fost aprobat înainte ca el să ocupe funcţia de primar.

De asemenea, Boc spune că nu a beneficiat de niciun fel de tratament preferenţial din partea medicului Lucan şi că a avut scurte intervenţii medicale care nu au necesitat internare, atât la clinica de stat, cât şi la clinica privată. În condiţiile în care respectivele proceduri medicale se puteau efectua în Cluj-Napoca, a considerat firesc să nu plece în străinătate, mai spune Emil Boc.

La ieşirea de la DIICOT, deputatul USR Emanuel Ungureanu a afirmat miercuri că medicul Mihai Lucan a fost ajutat de Emil Boc, care a fost operat la rândul său de medicul clujean şi pe care l-a avut consilier personal pe probleme de sănătate.

Ungureanu a precizat că, miercuri, a solicitat anchetarea lui Emil Boc şi i-a adus acuzaţii inclusiv Ministrului Sănătăţii Florian Bodog care ar fi intervenit pentru Lucan, în timpul unui control.

Sursa: Digi24

VIDEO PROTVPLUS.RO