Emanuel Ungureanu, nou mesaj pentru Emil Boc: ”Este timpul să vă lepădați de lucani și să vă cereți iertare”

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
Emanuel Ungureanu
Facebook.com

Deputatul Emanuel Ungureanu i-a răspuns primarului Emil Boc, după ce acesta din urmă a declarat că Ungureanu face atacuri politice.

Mesajul publicat de Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook.

"Boc a declarat astăzi că anchetarea lui de către DIICOT în cazul Lucan este un atac politic din partea mea. Îl rog pe domnul primar să își aducă aminte de sprijinul acordat Asociației pentru Solidaritate și Empatie "Delia Grădinaru" de către Consiliul Local și domnia sa în calitate de primar, la solicitarea mea timp de 12 ani. Atunci eram erou pentru el, acum am devenit doar un politician. Îi mai aduc aminte domnului primar că eu despre Lucan vorbesc de 14 ani, nu de un an de când sunt deputat USR. Știu că știe că știu... Tot de 14 ani durează și prietenia lui cu Lucan atunci când i-a spart pentru prima dată pietrele la Institutul de Transplant. Lucan s-a folosit cu cinism de problema de sanatate a domnului Boc și a unor oameni din anturajul său și a început să ceară...

Și nu s-a mai oprit... Domnule Boc, este timpul să vă lepădati de lucani și să vă cereți iertare bolnavilor care au fost jecmăniti. Ați favorizat un infractor, unul dintre cei mai mari din istoria Clujului. Nu este târziu. Puteți primi din partea justiției circumstanțe atenuante. Sănătate vă doresc și îmi permit o recomandare, dacă mai aveți probleme cu rinichii mergeți la profesorul Coman. Domnia sa, prorector la UMF Cluj, a construit o clinică privată pe acelasi model ca Lukfurt. Dacă nu aveți intrare la domnia sa, vă rog să îl sunați pe domnul Rus, el este protectorul domnului Coman.

Vă înțelegeți voi...

Cu deosebită considerație, Maestre"

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO