Elevi înghesuiţi ca sardelele în maşini ruginite. Descoperirea OPC în Brașov

Ultima actualizare: 02-10-2019 13:58

Situaţie revoltătoare descoperită miercuri dimineaţă de inspectorii de la Protecţia Consumatorului în autobuzele care asigură transportul în comun din judeţul Braşov.

Călătorii - mai ales elevi - erau înghesuiţi ca sardelele în maşini ruginite, cu anvelope uzate, care pun serios în pericol siguranţa oamenilor.

Inspector OPC: "Câte persoane mai multe decât locuri aţi avut?
Şofer:"20?"
Inspector OPC: "20. Chestia asta se întâmplă frecvent?"
Şofer: "La anumite curse".
Inspector OPC: "Dar se întâmplă zilnic...."

Inspectorii OPC Braşov au controlat, la 6 dimineaţa, mai multe autogări şi au urcat în autobuze. La ora aceea, maşinile sunt pline de navetişti şi copii care merg la şcoală. Oficialii au constatat că maşinile sunt într-o stare avansată de degradare, cu anvelope uzate, scaune rupte, şi chiar şuruburi ale roţilor sudate de şoferi.

Unul dintre conducătorii auto fuma în autobuz, iar din maşina lui se scurgeau combustibil şi ulei. deocamdată, nu s-au dat amenzi, dar discuţiile cu reprezentanţii companiilor continua la sediul OPC, unde sunt verificate toate actele de transport.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO