Elevă din Vaslui înjunghiată de iubitul de 24 de ani, care s-a dus cu cuțitul la școală

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
politie cautari
Pro TV

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce, înarmat cu un cuţit, a pătruns într-o şcoală din comuna Oşeşti, Vaslui, unde a ameninţat o elevă, pe mama acesteia şi pe o profesoară şi a rănit minora cu cuţitul la mâini.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare, loviri sau alte violenţe şi port fără drept de obiecte periculoase.

Tânărul de 24 de ani a recurs la actele de violenţă, nervos că părinţii adolescentei nu îi permit să aibă o relaţie cu el. De altfel, pe numele său poliţiştii aveau în lucru un dosar penal pentru act sexual cu minori, victimă fiind eleva de clasa a VIII-a.

"În fapt, bărbatul s-a deplasat în data de 29 martie la o unitate şcolară din comuna Oşeşti unde minora se afla la cursuri. Acesta a pătruns în unitatea şcolară având un cuţit asupra lui şi a ameninţat cu acte de violenţă minora, precum şi pe mama acesteia şi un cadru didactic. De asemenea, acesta i-a provocat minorei leziuni la mâna stângă. Ulterior, folosindu-se de ameninţări a determinat minora să îl însoţească prin pădure, spre satul Pădureni, comuna Oşeşti. Cei doi au fost găsiţi de poliţişti la domiciliul unei rude a bărbatului. Minora a fost internată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar bărbatul a fost reţinut, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive", se arată într-un comunicat de presă remis vineri de IPJ Vaslui.

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO