Eleva din Brasov care s-a aruncat de la etajul 10 a murit la doua saptamani de la tragedie

Dată publicare: 07-07-2016 17:19
Dată actualizare: 10-07-2016 07:32


sabina

Tanara de 18 ani care a cazut in urma cu peste doua saptamani de la etajul 10 al unui bloc din Brasov a pierdut lupta cu moartea.

Sabina era eleva in clasa a XI-a la cel mai bun liceu din oras, unde a intrat cu media 9.85. Timp de doua saptamani tanara s-a zbatut intre viata si moarte, dar din pacate a pierdut lupta in urma cu 2 zile. Dupa caderea de peste 30 de metri tanara a intrat in coma, insa surse din spital spun ca in urma cu cateva zile fata se trezise, si-a recunoscut parintii si mai mult a recunoscut ca s-a aruncat singura de la etaj.

Acum doua saptamani isi sarbatorise majoratul si parea fericita: nu avea probleme la scoala si cocheta cu modelingul, pentru ca este foarte frumoasa. Pe Facebook, prietenii i-au lasat mesaje plina de durere.

Tragedia s-a produs acum 15 zile, seara, in jurul orei 10:00. Salvatorii sositi la fata locului au gasit-o pe fata in iarba, abia respirand. Au intubat-o si au dus-o de urgenta la spital, unde medicii au luptat sa o tina in viata.

Politistii au discutat atunci cu prietenul tinerei - el a sustinut ca fata s-a aruncat de la geam, in toiul unei discutii in care incercau sa-si rezolve problemele. Ar fi vrut sa o prinda, dar n-a reusit. Tanarul a fost dus si el la spital, pentru ca a intrat in stare de soc.
 

Sursa foto: Facebook

Sursa:


VIDEO PROTVPLUS.RO