Elevă din Brăila lovită cu putere de un coleg, încât zboară prin aer câţiva metri

Dată publicare: 02-03-2018 21:14
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13
Sursa: antidotul.ro


eleva

Incident șocant la o școală din orașul Însurăței, județul Brăila. O elevă este lovită în timpul unui joc cu putere de un coleg, încât este aruncată în aer câțiva metri.

Scena violentă s-a petrecut în timpul unei pauze dintre ore, în clasa a 11-a, la Liceul Tehnologic din orașul Însurăței, județul Brăila. Elevii par să joace leapșa, însă tânăra a fost lovită cu putere de un coleg, încât zboară efectiv prin aer câţiva metri.

Imaginile surprinse de un alt coleg de clasă au fost postate în mediul online, acolo unde au fost văzute și de cadrele didactice ale acestui liceu, care au anunțat că vor demara o anchetă internă.

S-a întâmplat luni, într-o pauză, în ultima zi de școală înainte de suspendarea cursurilor. A fost o joacă a copiilor, noi până acum nu avem sesizări de la copii și de la părinți. Eu personal nu am știut de acest lucru de la cei implicați, eu am aflat de pe internet, acolo am văzut filmulețul. Nu sunt copii problemă, ei au crezut că se joacă. Dirigintele a vorbit cu copiii la telefon, a mai aflat câteva detalii, cazul va fi analizat și, probabil, se va propune sancțiune. Noi vom face o anchetă, probabil îl vom sancționa pe elevul care a lovit dar îl vom sancționa și pe elevul care a făcut filmarea, conform regulamentului. Nu știm cine a făcut filmarea, urmează să-l identificăm. În ceea ce privește sancțiunea, cred că în acest caz se poate ajunge la mustrare scrisă cu scăderea notei la purtare”, a precizat Mihaela Năstăsescu, directorul Liceului Tehnologic Însurăței, potrivit antidotul.ro.

Sursa: antidotul.ro,

Tags: eleva, joc, scoala, bataie,


VIDEO PROTVPLUS.RO