Elev olimpic, dependent de jocurile de norc, cel care l-a injunghiat pe soferul de taxi din Botosani

Ultima actualizare: 25-02-2013 00:33

Un elev premiant, de 18 ani, este principalul suspect in atacul comis in urma cu 3 zile asupra unui taximetrist din Botosani.

Soferul a fost injunghiat si a scapat cu viata. Tanarul a vrut sa-l jefuiasca, pentru ca avea nevoie de bani, el fiind dependent de jocurile de noroc.

Anchetatorii au facut si o reconstituite a agresiunii. Dupa atac, tanarul de 18 ani nu s-a mai intors la unchiul sau, la care sta in gazda.

Ingrijorat, barbatul l-a dat disparut. Anchetatorii au inceput sa-l caute si au descoperit cu mirare ca amprentele lui se potrivesc cu cele prelevate de la locul agresiunii asupra taximetristului. Tanarul a fost gasit dimineata, intr-o sala de jocuri de noroc.

Baiatul, premiat la scoala, a luat-o pe un drum gresit din cauza jocurilor de noroc.

El a povestit ca intial pusese ochii pe un alt taximetrist, insa a renuntat, din cauza aglomeratiei.

Asa a ajuns ca barbatul de 47 de ani sa ii cada victima. La finalul cursei, elevul l-a injunghiat in gat si in piept, apoi a fugit. Omul a reusit sa conduca singur pana la spital, unde a fost operat.

Prietenii spun ca agresorul avea de gand sa renunte la scoala si sa plece in Italia, ca sa faca rost de bani pentru jocuri. Acum este cercetat pentru tentativa de omor.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO