Copil de 10 ani, lovit de învățătoare în zona capului în timpul orelor


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Vineri 19 Ianuarie 2018 16:09
Categorie: Stiri actuale
elev

Un copil de zece ani din oraşul Călan, judeţul Hunedoara a reclamat la Poliţie că a fost lovit de învăţătoarea sa, în zona capului, iar din lovitură s-a lovit la buză, de bancă.

În urma incidentului, copilul s-a prezentat la Unitatea de Primire Urgenţe împreună cu bunica sa pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Poliţia Oraşului Călan a fost sesizată direct de un minor în vârstă de 10 ani, din Călan, elev la o şcoală din localitate, despre faptul că, în jurul orei 8:45, în timp ce se afla în sala de clasă, în timpul orei de curs, a fost lovit în zona capului de către învăţătoarea sa, iar din lovitură s-a lovit la buză, de bancă”, se arată într-un comunicat, potrivit news.ro.

Potrivit sursei citate, ulterior, copilul, care prezenta leziuni la nivelul buzei inferioare, a fost însoţit de bunica sa la UPU Călan, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii vor face cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă, în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptei.

Sursa: News.ro

Tags: elev, bataie, scoala,

VIDEO PROTVPLUS.RO