Explicatiile bizare ale educatoarei din Vrancea care si-a batut si injurat elevii. Superiorii spun ca nu o pot inlatura

Dată publicare: 24-10-2016 12:59
Dată actualizare: 27-10-2016 07:15


''Toti copiii care nu ma asculta devin urati!" Iata raspunsul halucinant dat de educatoarea din Vrancea care a fost filmata de un parinte in timp ce isi batea elevii si urla la ei.

Individa este acum cercetata penal. Ridicol este ca femeia cu acest comportament agresiv a mers si astazi la serviciu. Superiorii spun ca nu o pot inlatura de la clasa pana cand ancheta declasata de ei nu va fi finalizata.

“Ti-am spus odata, ti-am spus de doua ori, de cate ori vrei sa iti mai spun? M-am saturat de tine! In pielea goala si acasa cu tine! Poate sa ma ia si politia in secunda doi, te dezbrac si te trimit acasa”, tipa educatoare pe inregistrare.

Baiatul pe care educatoarea il bate si il trage de urechi are 5 ani. Dupa ce a izbucnit scandalul, parintii nu l-au mai lasat la gradinita. Educatoarea si-a vazut insa in continuare de program. Mihaela Ciornea recunoaste ca avut unele iesiri necontrolate si are niste motivatii cel putin ciudate.

Mihaela Ciornea: “Mi-am iesit din fire, m-am scapat! Toti copiii care nu ma asculta devin urati, urati! Au niste fete inchise. Nu tip la ei, tip la toata lumea ca nu ma aud. la toti copiii tip, nu ma fac auzita."

In ciuda comportamentului, sefii din invatamant nu au luat pana in prezent niciun fel de masura. S-au multumit doar sa deschida o ancheta.

Iuliana Miron, mama care a inregistrat-o: "Domnilor, acum aveti filmarile! Ce este de facut? Este capabila aceasta educatoare sa faca astfel de ... batjocorii... eu stiu ca este un film GodzilLa, o maimuta care trantea copiii cum a trantit doamna copilul asta.”

Ion Ionascu, inspector teritorial: ”Conducerea scolii isi asuma raspunderea asta.”

Parintii copiilor sunt revoltati. Multi spun ca daca educatoarea nu va fi schimbata nu isi vor mai lasa copii la gradinita, mai ales ca multi dintre ei au inceput sa aiba cosmaruri.

Parinte: "Nu vrea sa vina la gradinita ca a zis ca ii e frica de doamna, ca bate copiii si nu vrea sa o vada.”

Cazul este cercetat si de protectia copilului.

Adina Lascan, DGASPC VRANCEA: “Atitudinea voluntara a educatoarei a fost de natura sa pericliteze dezvoltarea emotionala si fizica a acestor copii motiv pentru care echipa noastra va intocmi un raport de evaluare.”

Ca urmarea a acestui episod violent educatoarea are dosar penal pentru purtare abuziva, loviri sau alte violente.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO