După ce a băut cu fratele său, un bărbat l-a luat la bătaie, apoi a dat foc casei

13-05-2019 16:57

incendiu campulung muscel

Scandal monstru într-un cartier din Câmpulung Muscel. Un bărbat de 44 de ani, care chiar duminică s-a mutat cu familia în casa părintească, unde locuia deja şi fratele său mai mic, a dat foc locuinţei.

Apoi, cei doi s-au luat la bătaie şi au spart mai multe geamuri. Amândoi au ajuns la spital, iar acum nu mai au nici unde locui. În plus, bărbatul care a pus focul este şi cercetat penal pentru distrugere.

Întreaga zi, bărbatul de 44 de ani, împreună cu soţia şi cei 4 copii, şi-au cărat lucrurile, ca să elibereze casa în care au stat în ultimii ani.

Proprietara i-a spus chiriaşului că ori îi dă 10.000 de euro şi cumpără imobilul, ori pleacă.

Pe seară, bărbatul a început să bea împreună cu unul dintre fraţi, care nu a fost prea bucuros să-l primească înapoi.

Vecin: ”El nu prea vrea să vină. Frate-su nu a vrut să-l primească. Și apoi au început să se bată, să spargă geamurile."

Nou-venitul s-a înfuriat şi a dat foc casei.

Vecin: ”Au spart geamuri, păi se şi vede ce e acolo, s-au bătut ei, între ei, fraţii, doi fraţi. Ei erau plini toţi de sânge, ca măcel a fost aici."

Pompierii au fost nevoiți să ceară sprijinul poliţiei şi al jandarmilor pentru a interveni să stingă focul.

Vecinii s-au temut că flăcările vor ajunge şi la casele lor.

Vecină: ”Când am ieşit, deja trosneau ţiglele. Am strigat la copii, ”ieşiţi afară, că arde casa lui Titi". Deci nici acum nu pot să-mi revin. Erau flăcările pe casa mea. N-au vrut să lase pompierii.

Bărbatul care a incendiat casa a fost dus la spitalul judeţean din Piteşti, unde medicii l-au operat la o mână. Fratele lui mai mic a primit îngrijiri la spitalul din Câmpulung. Ambii au rămas pe drumuri, cu tot cu familiile lor.

Sursa: Pro TV

Tags: incendiu, foc, scandal,


VIDEO PROTVPLUS.RO