Un manager de spital spune că sute de litri de dezinfectant au fost furați pe drum

Ultima actualizare: 18-03-2020 22:25
dezinfectant

O cantitate de câteva sute de litri de dezinfectant, destinată pentru două spitale, unul din Lugoj şi altul din judeţul Hunedoara, ar fi fost furată pe drum, între Ilfov şi judeţele din vestul ţării, susține managerul Spitalului din Lugoj.

Numai la Spitalul din Lugoj ar fi trebuit să ajungă peste 100 de litri de dezinfectant, informează News.ro.

Managerul Spitalului Municipal Lugoj, Erwin Floroni, a declarat, că a comandat la o firmă din Ilfov 115 litri de dezinfectant, însă a aflat că transportul nu mai ajunge, deoarece produsul comandat a fost furat.

Erwin Floroni a declarat: "Am făcut comandă la o firmă din Ilfov, să ne aducă dezinfectant. Am comandat 115 litri şi am văzut că nu mai ajunge la noi. Am dat telefoane la firma de la care am comandat, apoi la firma de curierat care ar fi trebuit să transporte şi în cele din urmă am aflat că dezinfectantul a dispărut pe drum. Firma de la care am comandat a spus că ne dau cantitatea cerută, dar să trimitem noi pe cineva să o ridice. Acum e cineva pe drum să ridice cantitatea de dezinfectant”, anunță News.ro.

În acelaşi transport mai era o cantitate de dezinfectant şi pentru un spital din judeţul Hunedoara, şi acela fiind dispărut.

Managerul Spitalului din Lugoj a spus că nu ştie în ce judeţ a dispărut dezinfectantul şi că firma care l-a livrat ar fi cea care ar trebui să sesizeze Poliţia pentru că prejudiciul este al acestei firme.

Potrivit managerului, la Spitalul din Lugoj mai sunt dezinfectanţi în magazie, pentru următoarele trei săptămâni, însă conducerea unităţii a vrut să fie prevăzătoare, de aceea a comandat noi stocuri.

Poliția Română: Această informație NU ESTE ADEVĂRATĂ


-Din verificările efectuate, până la această oră, de către structurile Poliției Române această informație NU ESTE ADEVĂRATĂ.

-Polițiștii au avut discuții atât cu reprezentanții Spitalului Municipiului Lugoj cât și cu administratorul firmei care ar fi trebuit să furnizeze respectivul dezinfectant, iar ambele părți au negat informațiile apărute în spațiul public.

-În cauză se continuă verificările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de comunicare de informații false.

-Vă informăm că, de la începutul anului și până în prezent, la nivel național nu a fost înregistrată nicio sesizare prin care o persoană fizică sau juridică să semnaleze că, vreun autovehicul încărcat cu sute de litri de dezinfectant să fi fost victima vreunei infracțiuni.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO