Două persoane, la spital, după ce au căzut cu tot cu mașină în râu, în Bistrița Năsăud

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
mașină cazută în râu
ISU Bistrița

Două persoane au ajuns la spital, duminică dimineaţă, după ce maşina în care se aflau a căzut în râul Sălăuţa, accidentul având loc în localitatea Fiad din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Cele două persoane aflate în autoturism nu au fost rănite, fiind duse la spital din cauza hipotermiei, după ce au stat mai mult timp în apă, relatează news.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, accidentul a avut loc în localitatea Fiad, unde într-o curbă la dreapta şoferul unui autoturism care circula pe DN 17 C a pierdut controlul volanului, iar maşina a căzut în râul Sălăuţa. Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, în condiţiile în care în zonă a plouat foarte mult şi, cel mai probabil, era polei.

Şoferul, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din judeţul Maramureş, se afla în maşină împreună cu o femeie, cei doi reuşind să iasă singuri din autoturismul căzut în râu. Ei nu au fost răniţi, însă din cauza hipotermiei au fost transportaţi la Centrul de Primiri Urgenţe Năsăud.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO