Doua femei in ultima luna de sarcina, duse la spital de pompieri. Una a nascut dupa zece minute

Ultima actualizare: 29-01-2014 06:52
Ambulanta

Doua femei din localitatea Dragalina, aflate in ultima luna de sarcina, au ajuns la spital, la Slobozia, insotite de echipajele de pompieri ale ISU Prahova, una dintre ele nascand o fetita perfect sanatoasa la doar zece minute dupa ce a ajuns la spital.

 

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Calarasi au avut, in noaptea de sambata spre duminica, doua misiuni de a transporta in conditii de siguranta, din localitatea Dragalina la spital, doua femei aflate in ultima luna de sarcina si care aveau nevoie urgenta de spitalizare.

Una dintre femei a fost scoasa din localitate de catre echipajele militare si dusa la maternitatea din Slobozia, unde a nascut o fetita de 3,2 kilograme, la doar zece minute dupa ce a ajuns in siguranta la spital.

Cea de-a doua femeie a fost dusa tot in conditii de siguranta la spitalul din Slobozia, unde a dat nastere unei fetite de 3,8 kilograme. Ambii copii sunt sanatosi, au precizat reprezentantii ISU Calarasi.

In ultimele 48 de ore, echipajele medicale ale ISU Calarasi au intervenit pentru acordarea de asistenta in 75 de cazuri.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO