Dosarele in cazul urmaririi penale a lui Titus Corlatean au fost desigilate. Cand va lua Comisia Juridica o decizie

Ultima actualizare: 10-06-2016 06:59
titus corlatean

Comisia juridica a Senatului se va pronunta martea viitoare asupra cererii justitiei in privinta social-democratului Titus Corlatean.

"Comisia, la solicitarea Biroului permanent, a transmis calendarul, el fiind acela ca astazi s-a deschis dosarul. Dl senator (Titus Corlatean - n.r.) si senatorii din comisie vor putea sa vina si sa studieze materialele, urmand ca martea viitoare sa ne pronuntam prin raport si sa transmitem Biroului permanent pentru a intra in plen", a declarat presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc.

Titus Corlatean a venit marti la comisie. "Am fost invitat la Comisia juridica pentru a vedea exact care sunt pasii procedurali si care vor fi termenele pentru ca pana astazi eu nu am fost informat si nu aveam detalii. A fost o discutie in Comisia juridica si in fata membrilor comisiei dosarele s-au desigilat si voi avea acces la studiul acestor dosare. Comisia va stabili exact agenda, dar vor fi macar cateva zile", a spus Corlatean, dupa sedinta.

Pe 30 mai, Biroul permanent al Senatului a transmis Comisiei juridice spre analiza solicitarea privind inceperea urmăririi penale a senatorului Titus Corlatean.

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a cerut sesizarea Senatului pentru inceperea urmaririi penale a lui Titus Corlatean in dosarul 'Vot Diaspora 2014'.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO