Dosare penale pentru trei bărbați care s-au luat la bătaie într-un centru de carantină din Pitești

Dată publicare: 18-03-2020 11:03
Dată actualizare: 18-03-2020 11:06


Dosare penale pentru trei bărbați care s-au luat la bătaie într-un centru de carantină din Pitești

Trei bărbaţi cazaţi în centrul de carantină din Piteşti sunt cercetaţi pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce s-au luat la bătaie.

 

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Argeş, jandarmii care asigurau paza la centrul de carantină au fost solicitaţi să intervină, marţi seara, deoarece trei bărbaţi aflaţi în interior tulburau liniştea publică.

”Jandarmii s-au deplasat în incinta imobilului, unde au depistat trei bărbaţi care se aflau pe hol în dreptul camerelor repartizate.
Unul dintre bărbaţi prezenta urme de sânge pe faţă, iar altul pe braţ, iar când au fost întrebaţi despre cele întâmplate, unul dintre ei a declarat că a fost agresat de ceilalţi doi”, se arată în comunicat.

Amenzi și dosare penale

Jandarmii au aplicat trei sancţiuni contravenţionale pentru provocare ori participarea efectivă la scandal şi au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală pe numele celor trei bărbaţi pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, întrucât aceştia nu au respectat măsurile de carantină şi au părăsit camerele în care ar fi trebuit să stea izolaţi.

”Documentele întocmite în această cauză au fost predate organelor de poliţie în vederea continuării cercetărilor”, precizează IJJ Argeş.

 

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO