Cum și-au șantajat doi tineri o vecină pe care au găsit-o pe un site de filme pentru adulți

Ultima actualizare: 25-12-2019 21:29
filme pentru adulți
iStock

Doi tineri din Vaslui au fost condamnaţi la 4 luni de asistare zilnică, respectiv 2 ani şi 4 luni de închisoare cu suspendare, după ce și-ar fi șantajat o vecină pe care au găsit-o pe un site de filme pentru adulți.

Cei doi tineri, în vârstă de 19 și 21 de ani, ar fi comis faptele la începutul anului 2018, când primul dintre ei a descoperit pe un site de filme pentru adulți un film în care apărea o vecină de a sa, în vârstă atunci de 21 de ani, relatează Ziarul de Iași.

Cei doi tineri au încercat să obţină bani de pe urma clipului explicit, cerându-i protagonistei 2.000 de euro. Pen­tru că era minor, băiatul a apelat la amicul său mai mare să îi dea o copie de bule­tin, pentru a primi banii printr-un serviciu de transfer.

Cei doi nu au apucat însă să se mai bucure de cei 2.000 de euro, pentru că au fost prinşi în flagrant de Poliţie, după ce victima a venit în ţară special pentru a-i da pe mâna oamenilor legii.

Victima a explicat că filmarea data din perioada noiembrie-decembrie 2014, când, din cauza situaţiei financiare, a desfăşurat cu concubinul ei activităţi de video­chat pe un site pe care, teoretic, nu ar fi trebuit să fie stocate imaginile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO