Un baiat de 17 ani s-a electrocutat la Iasi, cand incerca sa-si faca un selfie pe un pod rulant, intr-un depou

Ultima actualizare: 08-06-2017 07:14

Incident grav intr-un depou din Iasi. Pentru cateva poze, un tanar de 17 ani din Iasi si-a gasit sfarsitul dupa ce s-a electrocutat si a cazut de pe un pod rulant al unei macarale.

Un alt prieten de 18 ani care il insotea a incercat cu toate puterile sa-l salveze dar a ajuns la spital cu arsuri. Potrivit anchetatorilor, patru paznici se aflau in incinta societatii comerciale dar nimeni nu a vazuta adolescentii catarati pe macara.

Politistii spun ca, pentru un selfie, tinerii s-au urcat pe o macara, la opt metri inaltime si - potrivit anchetatorilor - baiatul de 17 ani s-a prins cu mana de o bara. In clipa aceea s-a format un arc electric, iar baiatul s-a dezechilibrat si a cazut. Medicii spun ca a murit pe loc. Prietenul lui este in stare grava!

Profeso. Diana Cimpoesu, medic-sef SMURD Iasi: "Doi tineri, 17 si 18 ani, aflati pe un vagon de tren au suferit o electrocutie si o arsura prin arc electric. Cel de 17 ani a fost gasit de ambulanta in stop cardio-respirator, s-a declarat decesul. Cel de 18 ani cu electrocutie si arsuri la membrele suprioare, de gradul doi. Cel care era constient si stabil a declarat ca a vrut sa-l salveze pe prietenul lui.

Politistii au deschis dosar penal in REM pentru ucidere din culpa si vatamare corporala. Sunt audiati si paznicii care nu i-au observat pe cei doi tineri cand au intrat in depou.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO