Doi tineri care au batut un elev in sala de clasa cu un grilaj metalic, condamnati la inchisoare

Ultima actualizare: 02-05-2015 07:05
sala de clasa

Doi tineri de 19 si 26 de ani, din localitatea vasluiana Valeni, au fost condamnati la cate un an si o luna de inchisoare cu suspendare sub supraveghere, dupa ce, in urma cu un an, au batut un elev in sala de clasa.

Judecatoria Vaslui i-a condamnat la cate un an si o luna inchisoare cu suspendare pe Bogdan Fitcoschi si Gabriel Bolboceanu pentru loviri sau alte violente, dupa ce, in iunie anul trecut, au intrat peste un elev in sala de clasa, pe care apoi l-au batut cu pumnii, picioarele si un grilaj metalic de la un calorifer, relateaza Mediafax.
Pe langa suspendarea executarii pedepsei, magistratii vasluieni au stabilit pentru cei doi tineri si un termen de supraveghere de doi ani.

Agresiunea pentru care cei doi vasluieni au fost condamnati a avut loc la Liceul "Stefan Procopiu" Vaslui, cu complicitatea unor colegi de-ai victimei si intr-un moment in care paznicul scolii era plecat pana la un chiosc aflat in afara unitatii de invatamant. Bogdan Fitcoschi si Gabriel Bolboceanu, insotiti de alti tineri, au intrat abuziv in sala de clasa in care se afla elevul de 16 ani intr-una din pauzele dintre ore. Dupa ce l-au batut pe adolescent, tinerii au parasit unitatea de invatamant, insa au fost identificati si prinsi in aceeasi zi de catre politisti, pe baza inregistrarilor video de pe camerele de supraveghere ale liceului.

Victima a fost preluata de o ambulanta si transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, unde a ramas internata pentru ingrijiri medicale. Cei doi agresori au fost retinuti pe baza de ordonanta de catre politisti pentru loviri sau alte violente, precum si pentru tulburarea linistii si ordinii publice. Procurorii au decis cercetarea tinerilor sub control judiciar.

 

Citeste și...
Parteneri