Doi tineri au ajuns cu mașina în șanț, după o manevră greșită făcută de șofer

Ultima actualizare: 20-12-2018 15:48

Doi cetăţeni din Republica Moldova, de 23 şi 26 de ani, au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a ajuns într-un şanţ, în judeţul Bistriţa Năsăud.

Şoferul a intrat într-o depăşire, însă nu a observat că maşina din faţa să efecta un viraj la stânga, şi a izbit-o în plin. Cei doi au fost scoşi dintre resturile maşinii de către pompierii de la descarcerare.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Mijlocenii Bârgăului. Şoferul de 23 de ani, însoţit de un prieten de 26 de ani, ambii din Republica Moldova, ar fi încercat să intre într-o depăşire. Însă atunci când a ajuns pe contrasens a observat că maşina din faţa lui încearcă să efectueze un viraj la stânga. Maşinile s-au izbit violent, şi cei doi au rămas prinşi între fiare.

Pasager: "El a venit în spatele nostru şi a ocolit maşina asta şi a trecut pe lângă noi. Glonţ, cred că a avut 150 la oră, de nu mai mult. Nu a mai avut ce face nimic că nu a mai putut evita nimic la viteza pe care a avut-o."

Șofer: "Eram cu a întâia, nu aveam nici o viteză. El a venit cu viteza, numai l-am simţit într-un moment când a intrat în mine şi l-am văzut în şanţ şi am sărit să îl dau jos din maşina dar nu am reuşit."

Crina Sârb, purtător de cuvânt IPJ BN: "În urma impactului cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în şanţul din afara părţii carosabile."

În cealaltă maşină se aflau un şofer de 35 de ani şi încă un pasager care au scăpat teferi. Tinerii din Republica Moldova au ajuns însă la spital cu răni serioase, deşi viaţa nu le este pusă în pericol.

Oleg Burlac, medic SMURD: "Pasagerul din dreapta era mai grav fiindcă adormise în scaun şi în consecinţă şi leziunile au fost mai grave. De obicei aşa se întâmplă."

Radu Someșan, ISU BN: "Două persoane încarcerate şi s-au luat măsurile de extragere a lor în cel mai scurt timp. Ca să le putem extrage a trebuit să decopertam maşina."

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO