Doi soţi din Argeş au fost găsiţi morţi în casă după ce s-ar fi otrăvit cu insecticid

Dată publicare: 10-06-2021 16:21
Dată actualizare: 10-06-2021 17:38


Doi soţi din Argeş au fost găsiţi morţi în casă, iar principala ipoteză luată în calcul de anchetatori este că s-ar fi otrăvit, din greşeală, cu insecticid.

Sticlă cu substanţă foarte toxică a fost găsită pe masa din bucătărie lângă cea de ulei. Cei care au dat alarma au fost chiar copiii celor doi care aşteaptă concluzia poliţiştilor de la investigaţii criminale.

Femeia de 61 de ani şi soţul ei, de 72 de ani,
încercau să aibă un stil de viaţă sănătos şi consumau, zilnic, salate, spun apropiaţii lor.
Soţia s-a plâns, în urmă cu două zile, copiilor, ca şi ea şi bărbatul au probleme la stomac şi stări de greaţă.

Vecină: ”Sunt cam bolnavi. // Fata, uite, du-te la farmacie ! Farmacia e vecină cu noi aicea, ia-le ceva de la farmacie!"

Viorica Vicescu, farmacistă: "Cică le-a găsit o sticlă, lângă cea de ulei, probabil că a zis că e oţet şi a picat la roşii, la salată! Crezând că e ulei sau oţet".

Farmacista i-a sfătuit pe cei doi soţi să cheme ambulanţa, dacă se simt rău în continuare. Aseară, însă, copiii i-au găsit decedaţi.

Vecină: "Am înţeles că nu s-au mai trezit nici soţul, nici soţia, amândoi I-a găsit morţi, în casă. Tot timpul mâncau natural, din grădină, nu ştiu ce s-a întâmplat".

Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş: "A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă".

Medicii legişti vor face analize toxicologice, pentru a stabili dacă e vorba despre o otrăvire accidentală cu insecticid- deocamdată singura plauzibilă în cazul morţii subite a celor doi soţi.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO