Doi politisti bucuresteni, sot si sotie, au prins trei barbati care au furat un capac de canal

Ultima actualizare: 16-01-2013 07:14
catuse

Doi politisti bucuresteni, sot si sotie, au prins in flagrant delict trei barbati care au furat un capac de canal, informeaza, duminica, Politia Capitalei.

Politistii se aflau in timpul liber si se deplasau cu autoturismul spre domiciliu cand au observat, pe o strada din sectorul 4 al Capitalei, trei barbati dintre care unul transporta pe umar un capac de canal.

"Cu toate ca se aflau in timpul liber si chiar daca politista avea probleme medicale determinate de o recenta accidentare in urma careia primise recomandarea purtarii unui guler cervical si a urmarii unui tratatment medical adecvat, cei doi politisti nu au ezitat vreo clipa sa intervina in acest caz", arata sursa citata.

Astfel, politistii bucuresteni au oprit imediat autoturismul cu care se deplasau, au coborat din acesta si i-au somat verbal pe cei trei suspecti sa ramana pe loc, dupa care au procedat la imobilizarea acestora.

Datorita interventiei celor doi agenti de politie, suspectii au fost identificati si prinsi la mai putin de zece minute din momentul comiterii faptei, fiind condusi apoi, cu sprijinul colegilor, la cea mai apropiata sectie de politie.

Politistii Capitalei i-au retinut pe cei trei suspecti si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si complicitate la furt calificat, cei in cauza urmand a fi prezentati magistratilor pentru a se propune arestarea preventiva.

"Important de mentionat este si faptul ca la finalul anului trecut, mai exact la data de 18 noiembrie 2012, alti doi politisti din cadrul aceleasi sectii de politie, aflati de asemenea in timpul liber, au prins in flagrant un barbat ce sustragea mai multe ornamente auto. La acel moment, unul dintre agenti a fost chiar amenintat cu un cutter de catre suspect, insa, actionand cu profesionalism si fermitate, politistul a reusit dezarmarea, imobilizarea si conducerea suspectului la cea mai apropiata sectie de politie", precizeaza sursa citata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO