Doi medici ai Spitalului de Pediatrie din Argeș s-au luat la bătaie chiar în incinta unității medicale

Ultima actualizare: 12-05-2022 14:04
spital
Getty

Poliţia judeţeană Argeş anunţă că poliţiştii secţiei 3 Piteşti s-au sesizat din oficiu, după ce în spaţiul public au apărut informaţii că doi medici de la Spitalul de Pediatrie din municipiu s-au agresat reciproc, în spital.

Poliţia menţionează că, deocamdată, nu a fost primită nicio sesizare cu privire la presupusele fapte.

În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, privind o stare conflictuală petrecută între două cadre medicale dintr-o unitate spitalicească din Piteşti, Compartimentul de Relaţii Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, este abilitat să comunice următoarele: până la acest moment, la nivelul Poliţiei Municipiului Piteşti, nu au fost înregistrate sesizări cu privire la acest eveniment. În urma primelor verificări, poliţiştii Secţia 3 Poliţie Piteşti s-au sesizat, din oficiu, şi desfăşoară cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă, conform art. 296 din Codul Penal”, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Potrivit ziarulargesul.ro, la Spitalul de Pediatrie Piteşti doi medici au fost implicaţi într-o dispută care a degenerat în acte de violenţă.

Managerul unităţii medicale, Tudor Ionescu, a declarat jurnaliştilor locali că exista un conflict mai vechi între cei doi.

A fost semnalat un incident şi am primit o plângere din partea medicului presupus a fi agresat. Se va efectua o cercetare disciplinară, există şi probe video în acest sens, iar când vom avea rezultate concrete, vom dispune luarea unor măsuri”, a afirmat Tudor Ionescu, citat de ziarulargeşul.ro, relatează News.ro.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO