Doi elevi dintr-o comună din Giurgiu au furat cataloagele școlii. Cum au fost prinși

Ultima actualizare: 22-02-2020 13:34
Catalog

Doi minori de 12 și 16 ani, ambii din comuna giurgiuveană Ogrezeni, sunt cercetați de polițiști, după ce au furat patru cataloage și patru condici de prezență dintr-o școală din localitate, relatează giurgiuveanul.ro.

„La data de 19 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Rurale nr. 6 Mihăilești au fost sesizați de către un cadru didactic, cu privire la faptul că în noaptea de 18/19.02.2020, persoane necunoscute au pătruns în incinta unei școli din comuna Ogrezeni, de unde au sustras mai multe cataloage școlare”, a precizat Poliția din Giurgiu.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care s-a constatat că în noaptea de 18/19 februarie 2020, persoane necunoscute au pătruns prin forțarea unei ferestre în incinta școlii, iar dintr-un dulap care se afla în cancelaria subunității școlare au sustras patru cataloage și patru condici de prezență a cadrelor didactice, ulterior părăsind incinta școlii.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele în cauză ca fiind doi minori, de 12 și 16 ani, ambii din comuna Ogrezeni, județul Giurgiu.

Dosarul va fi prezentat unității de parchet urmând a fi dispuse masurile legale față de aceștia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO