Doi copii şi bunica lor au fost accidentaţi de un TAXI pe trecerea de pietoni

Ultima actualizare: 06-10-2019 11:19
accident constanta

Doi copii - de 9 şi 11 ani - şi bunica lor au fost accidentaţi de un taxi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în municipiul Constanţa, în timp ce traversau bulevardul I. C. Brătianu pe trecerea de pietoni, victimele fiind transportate la Spitalul judeţean.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, citat de Agerpres, "un bărbat de 55 de ani a condus un autoturism pe bulevardul I.C.Brătianu din municipiul Constanţa, pe a treia bandă, dinspre zona Icil către ieşirea din municipiu şi, ajungând la marcajul pietonal din dreptul policlinicii C.F.R, a surprins şi accidentat uşor o femeie, de 57 ani, şi 2 minori, de 9, respectiv 11 ani, care s-au angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto".

Atât minorii, cât şi femeia au suferit traumatisme cranio-cerebrale şi faciale, respectiv la braţe şi picioare, fiind în afara oricărui pericol, conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

Ancheta poliţiştilor în acest caz este în derulare, iar taximetristului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO