Reactia lui Christian Ciocan privind fotografia in care apare alaturi de prietena unui traficant

Dată publicare: 14-03-2012 18:15
Dată actualizare: 23-10-2012 09:03


Bogdan Nita, zis Vulpe, individul arestat pentru ca ar fi vandut droguri in cluburile de lux din Capitala, si-a recunoscut faptele.

Mihaela, tanara care apare in fotografii atat cu Vulpe, cat si cu purtatorul de cuvant al Politiei Romane, se arata surprinsa de ocupatiile lui Vulpe.

In plus, respinge titlul de "fiica de suflet a lui Nutu Camataru", despre care spune ca este doar o cunostinta.

Bogdan Nita, zis Vulpe, a fost audiat de anchetatori in dosarul in care este arestat pentru trafic de droguri. Suspectul, despre care politistii si procurorii de la Crima Organizata afirma ca este printre cei mai importanti furnizori de cocaina si ecstasy, ar fi recunoscut acuzatiile care i se aduc. El ar fi distribuit droguri in cluburi de noapte unor clienti permanenti, 20 la numar.

Nita, zis Vulpe, era deseori prezent in cluburi, iar fotografiile cu el, aparute pe internet, il arata ca pe un individ sociabil, cu multi preteni.

Vulpe apare si alaturi de Mihaela, o tanara care il cunoaste pe acesta din copilarie si care spune ca habar nu avea ca suspectul se ocupa cu traficul de droguri. Mihaela s-a declarat uimita ca Vulpe a facut asa ceva.

Ea a povestit ca stie multa lume, chiar si pe Nutu Camataru si familia lui, alaturi de care apare in mai multe fotografii: "Nutu era un copil, traind in acelasi cartier va dati seama ca il stia pe tata, nu ne-a crescut el, nu avem relatii... ca ne cunoastem, ca suntem prieteni, ca am fost la o nunta, la un botez, astea sunt alte lucruri".

Si cum lumea e mica, aceeasi Mihaela il cunoaste si pe Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Romane, pe care l-a intalnit la o petrecere. In fotografii cei doi par ca se distreaza.

Acesta din urma a declarat pentru Mediafax: "Nu legitimez in presa un asemenea material. Este o aberatie".

Neoficial, afirma Mediafax, comisarul Ciocan spune ca fotografia sa cu bruneta este un fals. Insa Mihaela il contrazice pe politist

Sefii lui au refuzat pana acum sa comenteze situatia.


VIDEO PROTVPLUS.RO