Mobilizare de forte joi seara intr-o comuna din judetul Vaslui. Un baietel de 3 ani si jumatate a disparut dupa ce a ramas nesupravegheat pret de cateva minute. Din pacate, a fost gasit mort vineri dimineata.

Cand a realizat ca lipseste din casa, mama s-a gandit ca s-a dus in curtea vecina, la bunici. Nu era insa nici acolo. Rudele au dat apoi alarma.

Mama lui facea de mancare si l-a scapat din ochi cateva clipe. Copilul a iesit din casa, iar femeia a crezut ca s-a dus in gospodaria vecina, la bunici. Insa nici acolo n-a fost de gasit. Moment in care s-a dat alarma.

Bunica baiatului: "Mama, dar nu e la matale? Nu-i mama la mine. Cauta acolo, cauta acolo, baiatul nu-i. Cauta la deal, la vale. Nimic.."

Satenii s-au mobilizat si ei sa ofere ajutor.

Ruda: "Ne-am adunat si am mers la rude, in tot satul, prin garle, la vecini am cautat, la fantani si toalete, am anuntat politia."

Zeci de echipaje de politie, jandarmi, pompieri si asistenti medicali au pornit imediat in misiune. La fata locului, autoritatile au adus inclusiv un caine, echipamente de termoviziune si un excavator.

Oamenii au folosit utilajul ca sa sape intr-o fosa septica veche, sa verifice daca nu cumva baiatul a cazut acolo.

Andrei Puica, prefectul judetului Vaslui: "S-a excavat o parte din dig, inteleg ca era o hazna acolo, era ceva si au cautat sa vada."

Scafandrii au fost si ei chemati, ca sa cerceteze apa inghetata a raului situat la cativa kilometri de locuinta copilului. Acolo au gasit si trupul copilului, vineri dimineata.