Directorul unei școli din Dâmbovița bătut de un părinte: „M-a amenințat cu moartea”

Ultima actualizare: 16-09-2019 17:23

Scandal monstru, luni dimineață, la Școala Băduleşti din Dâmboviţa.

Directorul unităţii de învăţământ a sunat la 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor după o răfuială cu tatăl unui elev de clasa a şasea. Profesorul povesteşte că individul respectiv l-ar fi ameninţat încă de vineri că o să-l bată, pentru simplul motiv că dascălul i-a muştruluit copilul.

Robert Nenișanu, directorul Şcolii Băduleşti: „Mi-a spus:„Stai că vin să te bat.” N-am avut cu cine să discut şi a început să mă lovească, aici, aici. M-am dus spre maşină şi m-a lovit şi acolo.”

Directorul, care este şi profesor de matematică, se afla în curtea şcolii împreună cu alte două persoane. La un moment dat, acolo au ajuns părinţii unui elev de clasa a şasea, nervoşi după o dispută pe care au avut-o cu dascălul la sfârşitul săptămânii trecute.

Robert Nenișanu, directorul Şcolii Băduleşti: „Vineri, eu am făcut o reclamaţie la poliţie, pentru că a intrat în şcoală. A făcut din nou scandal, în timpul orei mele, ameninţându-mă cu moartea şi cu loviri.”

Directorul povesteşte că l-a certat pe fiul individului, pentru că e neastâmpărat şi de aici ar fi pornit întreg scandalul.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani l-ar fi lovit cu pumnii, iar cei doi martori nu au reuşit să-l liniştească.

Martor: „S-a repezit cu pumnii la domnul director. Am încercat să îi separăm, n-am avut şansă.”

Martor: „L-a lovit în zona feței cu palmele, cu pumnii. Am intervenit şi noi să aplanăm toată discuţia. L-am ţinut cât am putut, după aia ne-a dat la o parte.”

Directorul a anunţat că pe baza certificatului medico-legal, vrea să obţină un ordin de protecţie provizoriu, pentru a-l împiedica pe bărbat să se mai apropie de el.

Poliţiştii l-au chemat pe individ la audieri şi i-au făcut dosar penal pentru ultraj.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO