Directorul Companiei de Apă Arad decedat după complicațiile infecției cu coronavirus

Ultima actualizare: 24-10-2020 12:30
spital, ambulanta, medic
Agerpres

Directorul Companiei de Apă Arad a decedat infectat cu coronavirus. Gheorghe Bănăţean avea 62 de ani și a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma complicațiilor survenite în urma infecției.

Gheorghe Bănățean era internat de câteva zile în Spitalul COVID-19 Arad, la secția de terapie intensivă. Directorul era în funcție de 25 de ani și se afla în stare gravă, întrucât suferea și de alte afecțiuni.

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă au precizat că Gheorghe Bănăţean, care avea 62 de ani, a fost internat joi, iar testul pozitiv a venit vineri, când starea pacientului era agravată. El era internat la ATI şi suferea şi de alte afecţiuni, relatează Agerpres.

În societate s-au mai înregistrat și alte cazuri de îmbolnăviri. Reprezentanţi ai Companiei de Apă Arad au informat că primul caz de COVID-19 a fost înregistrat în urmă cu două săptămâni, iar ulterior au mai fost confirmaţi câţiva angajaţi infectaţi. În zilele următoare, ar urma să fie testaţi şi alţi salariaţi.

Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Arad, Horea Timiş, a declarat că la Compania de Apă nu a fost declarat focar deocamdată, pentru că nu au fost îndeplinită condiţia de a exista minimum trei cazuri în acelaşi spaţiu de lucru. Cazurile înregistrate sunt din birouri sau clădiri diferite ale companiei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO