Din cauza ploii, un copac s-a prabusit pe marginea drumului, la iesire din Pitesti. Ce anunta meteorologii

Ultima actualizare: 13-05-2017 06:53

Si miercuri avem parte de vreme rea cu frig, ploi, grindina si chiar ninsoare in zonele montane. In judetul Brasov, in satele aflate la peste 1300 de metri altitudine, a nins si zapada s-a asternut prin livezi si gradini.

Mai multe gospodarii din judetul Arges au fost inundate, iar un copac a cazut peste soseaua care leaga Pitestiul de localitatea Babana.

Locuitorii comunei Fundata, din judetul Brasov, s-au trezit ca, peste noapte, primavara s-a schimbat brusc in iarna. Au fost minus trei grade Celsius, iar ploaia de marti s-a transformat in ninsoare.

S-au asternul 2 centimetri de zapada peste culturile oamenilor si peste livezile care abia inflorisera. In judetul Arges a plouat abundent toata noaptea, iar la iesire din Pitesti spre localitatea Babana un copac de pe marginea drumului, ale carui radacini s-au slabit, s-a prabusit de-a curmezisul soselei.

Politistii au inchis circulatia pana cand angajatii de la spatii verzi au eliberat drumul. In localitatea Stalpeni, a ploua atat de mult incat s-au inundat curtea postului de politie si cea a dispensarului.

A fost nevoie de interventia pompierilor care au evacuat apa cu ajutorul motopompelor. Meteorologii anunta in continuare vreme deosebit de rece si averse de ploaie in sud, estul si centrul tarii.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO