Din 26 mai, Jupiter, marele benefic, intră în zodia Gemeni. Ce oportunități și șanse vom avea

horoscop
Shutterstock

Jupiter, marele benefic, tranzitează zodia Gemeni între 26 mai 2024 și 9 iunie 2025 și aduce oportunități prin comunicare și cunoaștere.

Jupiter, marele benefic, este recunoscut pentru oportunitățile și șansele pe care le aduce în domeniul pe care îl traversează. O dată la doisprezece ani, Jupiter aduce optimism, creștere, abundență și amplifică calitățile semnului pe care îl tranzitează.

Din 26 mai, Jupiter aduce oportunități de îmbunătățire a capacității de comunicare și învățare, de explorare a unor idei sau posibilități noi.

De asemenea, tranzitul lui Jupiter prin zodia Gemeni poate aduce șansa să schimbăm mentalități vechi, insuflă dorința de a învăța lucruri noi, interes pentru activități intelectuale, dar și o adaptare mai ușoară la schimbari.

Timp de un an, Jupiter în Gemeni pune accentul pe modul în care gândim, primim și transmitem informațiile și pe felul în care vom lega relațiile. Se intensifică interesul pentru studiu, activități intelectuale, acumulare de cunoștințe din diverse domenii de interes.

Citește și
Cunoscutul influencer Andrei Versace, găsit mort în casă. Poliția, despre „Regele fițelor”: Nu s-au găsit urme de violență

Atenție la opțiunile care vin spre noi, pentru că este posibil să existe riscul să nu știm ce să alegem, să ne implicăm în mai multe proiecte, să nu ne hotărâm asupra ideilor și să avem momente de agitație în gândire!

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de tranzitul lui Jupiter, marele benefic, prin zodia Gemeni:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Tranzitul lui Jupiter, marele benefic, prin zodia Gemeni le aduce nativilor Berbec îmbunătățirea comunicării, învățarea unor lucruri noi, deschidere către explorarea unor idei și posibilități noi de perfecționare profesională. De asemenea, se intensifică deplasările, relațiile cu rudele și se adaptează mai ușor la schimbare.

Taur / Ascendent în Taur

Sectorul financiar, al banilor pe care Taurii îi câștigă din muncă sau din alte activități profesionale, dar și sistemul de valori, este activat de tranzitul lui Jupiter prin zodia Gemeni. Urmează o perioadă în care nativii își pot pune în valoare abilitățile, să se valorizeze mai mult și astfel va urma și o creștere financiară. De asemenea, s-ar putea să cheltuie mai mult pe plăceri și distracție.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Intrarea lui Jupiter, marele benefic, în casa personalității le aduce nativilor Gemeni oportunități profesionale și relaționale, Jupiter fiind guvernatorul casei carierei și relațiilor. Urmează o perioadă cu schimbări de direcție, de relansare și nativii, care sunt deschiși, ar putea să intre într-o relație nouă, să se asocieze în proiecte și colaborări, care să îi propulseze în carieră.

Rac/ Ascendent în Rac

Intrarea lui Jupiter în zodia Gemeni, pe casa asociată universului interior, introspecției, subconștientului și trecutului le aduce nativilor Rac o perioadă de bilanț, de căutare a unor răspunsuri, de reechilibrare și eliminare a unui bagaj karmic, care i-au ținut în loc să progreseze.

Leu/ Ascendent în Leu

Intrarea lui Jupiter, guvernatorul casei iubirii, în sectorul prietenilor și planurilor de viitor le aduce nativilor Leu dezvoltare și creștere profesională prin prieteni sau persoane cu putere de decizie. Se pot asocia în proiecte noi, să-și pună în valoare ideile. Planul sentimental se animă și Leii pot să reia o poveste de iubire, să se apropie mai mult de un prieten cu care au aceleași principii și pasiuni.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Sectorul carierei, sferei profesionale, reputației și imaginii, este activat de către Jupiter, marele benefic, și urmează o perioadă de un an de zile, în care nativii Fecioară vor avea oportunități de creștere și dezvoltare profesională. Posibil ofertele care vin spre ei, în următorul an, să îi propulseze în carieră, să se relanseze din punct de vedere profesional, să aibă ajutor de la superiori sau de la persoane cu putere de decizie.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Sectorul studiilor, perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, lărgirea orizonturilor cunoașterii, călătoriilor și filosofiei de viață este activat de Jupiter, marele benefic, în tranzit prin zodia Gemeni. Urmează o perioadă în care nativii au oportunități de creștere și dezvoltare prin activități intelectuale și deschidere către învățarea unor lecții de viață ușoare prin călătorii sau studiu.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Sectorul relațiilor, vieții intime, încrederii reciproce și intereselor financiare este activat de către Jupiter, marele benefic, în tranzit prin zodia Gemeni. Urmează o perioadă de dezvoltare și creștere din punct de vedere financiar, dar și așezarea pe alte baze a relației.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Jupiter, guvernatorul nativilor, începe să traverseze zodia Gemeni, respectiv sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale și aduce oportunități de creștere și dezvoltare prin partener sau partenerii din sfera profesională. Nativii singuri își pot întâlni partenerul, iar cei care fac parte dintr-o relație mai veche, au șansa să rezolve un context tensionat, să apară oportunități de creștere și dezvoltare altături de partener.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților profesionale și sănătății este activat de intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Gemeni. În următorul an, Jupiter aduce oportunități de creștere și dezvoltare în planul profesional. De asemenea, Capricornii pot începe o nouă activitate profesională sau independentă, iar starea de sănătate se poate îmbunătăți.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Sectorul asociat iubirii și aventurilor romantice, copiilor și creativității este activat de intrarea lui Jupiter în zodia Gemeni. Marele benefic aduce oportunități de creștere și dezvoltare prin proiecte creative, o nouă poveste de iubire, distracție, vacanțe și timp petrecut cu copiii.

Pești/ Ascendent în Pești

Sectorul asociat vieții de familie, căminului, spațiului de locuit și relațiilor cu părinții este activat de intrarea lui Jupiter în zodia Gemeni. Marele benefic aduce oportunități de creștere și dezvoltare prin/în familie și cămin, relații mai bune cu părinții și șanse de a rezolva un context locativ.

Articol recomandat de sport.ro
Frumoase și valoroase. Zece sportive românce superbe care merg la Paris ca să câștige medalii | FOTO
Frumoase și valoroase. Zece sportive românce superbe care merg la Paris ca să câștige medalii | FOTO
Citește și...
Reguli de circulație în Turcia. Ce amenzi riști dacă mergi cu mașina în vacanță și nu respecți indicatoarele
Reguli de circulație în Turcia. Ce amenzi riști dacă mergi cu mașina în vacanță și nu respecți indicatoarele

Condusul în Turcia este o modalitate excelentă de a vizita pe îndelete țara și a te bucura de peisaje spectaculoase. Dar pentru a putea conduce, trebuie să ai idee despre câteva reguli de circulație în Turcia.

Rhipsalis (cactusul vâsc) - cea mai frumoasă plantă de apartament cultivată în ghiveci suspendat
Rhipsalis (cactusul vâsc) - cea mai frumoasă plantă de apartament cultivată în ghiveci suspendat

Rhipsalis este o plantă de apartament suspendată, ușor de întreținut, perfectă pentru începători. Deși nu are țepi, este o suculentă cunoscută sub numele de cactus vâsc.

Știința din spatele altruismului. Cum poți deveni mai fericit atunci când dăruiești
Știința din spatele altruismului. Cum poți deveni mai fericit atunci când dăruiești

Ajutorul acordat celorlalți și faptele bune se vor întoarce cu siguranță la tine, cel puțin din punct de vedere biochimic. Sigur cunoști acel sentiment plăcut care apare după ce oferi un dar sau chiar și o simplă îmbrățișare.

Recomandări
IGPR: Şoferilor depistaţi pozitiv la Drugtest nu li se întocmeşte dosar penal până vine răspunsul de la Medicina Legală
IGPR: Şoferilor depistaţi pozitiv la Drugtest nu li se întocmeşte dosar penal până vine răspunsul de la Medicina Legală

Poliţia Română precizează că şoferilor testaţi pozitiv cu aparatul Drager5000 nu li se întocmeşte dosar penal, în intervalul de 72 de ore până la sosirea rezultatelor probelor biologice de la instituţiile de medicină legală.

 

Apar primele imagini cu presupusul criminal al dentistei din Brăila. Noi informații despre cum a fost ucisă
Apar primele imagini cu presupusul criminal al dentistei din Brăila. Noi informații despre cum a fost ucisă

Sunt deja 3 zile de când o doctoriță orginară din Republica Moldova a fost ucisă în cabinetul ei stomatologic din Brăila, iar polițiștii nu au reușit să dea de urma criminalului.

Vin furtunile. ANM a emis Cod Galben și Cod Portocaliu în mai multe județe: averse torențiale, vijelii și grindină
Vin furtunile. ANM a emis Cod Galben și Cod Portocaliu în mai multe județe: averse torențiale, vijelii și grindină

Administrația Națională de Meteorologie a emis, sâmbătă, mai multe avertizări de vreme nefavorabilă, valabile pentru mai multe regiuni din România.