Din 26 mai, Jupiter, marele benefic, intră în zodia Gemeni. Ce oportunități și șanse vom avea

horoscop
Shutterstock

Jupiter, marele benefic, tranzitează zodia Gemeni între 26 mai 2024 și 9 iunie 2025 și aduce oportunități prin comunicare și cunoaștere.

Jupiter, marele benefic, este recunoscut pentru oportunitățile și șansele pe care le aduce în domeniul pe care îl traversează. O dată la doisprezece ani, Jupiter aduce optimism, creștere, abundență și amplifică calitățile semnului pe care îl tranzitează.

Din 26 mai, Jupiter aduce oportunități de îmbunătățire a capacității de comunicare și învățare, de explorare a unor idei sau posibilități noi.

De asemenea, tranzitul lui Jupiter prin zodia Gemeni poate aduce șansa să schimbăm mentalități vechi, insuflă dorința de a învăța lucruri noi, interes pentru activități intelectuale, dar și o adaptare mai ușoară la schimbari.

Timp de un an, Jupiter în Gemeni pune accentul pe modul în care gândim, primim și transmitem informațiile și pe felul în care vom lega relațiile. Se intensifică interesul pentru studiu, activități intelectuale, acumulare de cunoștințe din diverse domenii de interes.

Citește și
Cum a reușit o femeie să își cumpere 3 case din propriile economii. Timp de 18 ani a trăit cu doar 1,4 dolari pe zi

Atenție la opțiunile care vin spre noi, pentru că este posibil să existe riscul să nu știm ce să alegem, să ne implicăm în mai multe proiecte, să nu ne hotărâm asupra ideilor și să avem momente de agitație în gândire!

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de tranzitul lui Jupiter, marele benefic, prin zodia Gemeni:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Tranzitul lui Jupiter, marele benefic, prin zodia Gemeni le aduce nativilor Berbec îmbunătățirea comunicării, învățarea unor lucruri noi, deschidere către explorarea unor idei și posibilități noi de perfecționare profesională. De asemenea, se intensifică deplasările, relațiile cu rudele și se adaptează mai ușor la schimbare.

Taur / Ascendent în Taur

Sectorul financiar, al banilor pe care Taurii îi câștigă din muncă sau din alte activități profesionale, dar și sistemul de valori, este activat de tranzitul lui Jupiter prin zodia Gemeni. Urmează o perioadă în care nativii își pot pune în valoare abilitățile, să se valorizeze mai mult și astfel va urma și o creștere financiară. De asemenea, s-ar putea să cheltuie mai mult pe plăceri și distracție.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Intrarea lui Jupiter, marele benefic, în casa personalității le aduce nativilor Gemeni oportunități profesionale și relaționale, Jupiter fiind guvernatorul casei carierei și relațiilor. Urmează o perioadă cu schimbări de direcție, de relansare și nativii, care sunt deschiși, ar putea să intre într-o relație nouă, să se asocieze în proiecte și colaborări, care să îi propulseze în carieră.

Rac/ Ascendent în Rac

Intrarea lui Jupiter în zodia Gemeni, pe casa asociată universului interior, introspecției, subconștientului și trecutului le aduce nativilor Rac o perioadă de bilanț, de căutare a unor răspunsuri, de reechilibrare și eliminare a unui bagaj karmic, care i-au ținut în loc să progreseze.

Leu/ Ascendent în Leu

Intrarea lui Jupiter, guvernatorul casei iubirii, în sectorul prietenilor și planurilor de viitor le aduce nativilor Leu dezvoltare și creștere profesională prin prieteni sau persoane cu putere de decizie. Se pot asocia în proiecte noi, să-și pună în valoare ideile. Planul sentimental se animă și Leii pot să reia o poveste de iubire, să se apropie mai mult de un prieten cu care au aceleași principii și pasiuni.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Sectorul carierei, sferei profesionale, reputației și imaginii, este activat de către Jupiter, marele benefic, și urmează o perioadă de un an de zile, în care nativii Fecioară vor avea oportunități de creștere și dezvoltare profesională. Posibil ofertele care vin spre ei, în următorul an, să îi propulseze în carieră, să se relanseze din punct de vedere profesional, să aibă ajutor de la superiori sau de la persoane cu putere de decizie.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Sectorul studiilor, perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, lărgirea orizonturilor cunoașterii, călătoriilor și filosofiei de viață este activat de Jupiter, marele benefic, în tranzit prin zodia Gemeni. Urmează o perioadă în care nativii au oportunități de creștere și dezvoltare prin activități intelectuale și deschidere către învățarea unor lecții de viață ușoare prin călătorii sau studiu.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Sectorul relațiilor, vieții intime, încrederii reciproce și intereselor financiare este activat de către Jupiter, marele benefic, în tranzit prin zodia Gemeni. Urmează o perioadă de dezvoltare și creștere din punct de vedere financiar, dar și așezarea pe alte baze a relației.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Jupiter, guvernatorul nativilor, începe să traverseze zodia Gemeni, respectiv sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale și aduce oportunități de creștere și dezvoltare prin partener sau partenerii din sfera profesională. Nativii singuri își pot întâlni partenerul, iar cei care fac parte dintr-o relație mai veche, au șansa să rezolve un context tensionat, să apară oportunități de creștere și dezvoltare altături de partener.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților profesionale și sănătății este activat de intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Gemeni. În următorul an, Jupiter aduce oportunități de creștere și dezvoltare în planul profesional. De asemenea, Capricornii pot începe o nouă activitate profesională sau independentă, iar starea de sănătate se poate îmbunătăți.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Sectorul asociat iubirii și aventurilor romantice, copiilor și creativității este activat de intrarea lui Jupiter în zodia Gemeni. Marele benefic aduce oportunități de creștere și dezvoltare prin proiecte creative, o nouă poveste de iubire, distracție, vacanțe și timp petrecut cu copiii.

Pești/ Ascendent în Pești

Sectorul asociat vieții de familie, căminului, spațiului de locuit și relațiilor cu părinții este activat de intrarea lui Jupiter în zodia Gemeni. Marele benefic aduce oportunități de creștere și dezvoltare prin/în familie și cămin, relații mai bune cu părinții și șanse de a rezolva un context locativ.

Articol recomandat de sport.ro
Viața lui Doroftei în Canada: ”Erau zile când nu măncam, mă dureau mâinile”. Îi trimitea ”târâș, dar fericiți” acasă
Viața lui Doroftei în Canada: ”Erau zile când nu măncam, mă dureau mâinile”. Îi trimitea ”târâș, dar fericiți” acasă
Citește și...
Fenomen astronomic rar. O eclipsă de lună parțială va putea fi văzută din România. Când are loc și de unde poate fi observată
Fenomen astronomic rar. O eclipsă de lună parțială va putea fi văzută din România. Când are loc și de unde poate fi observată

Eclipsa parţială de Lună se produce în noaptea de 17 spre 18 septembrie (marţi spre miercuri), când Luna se va afla la graniţa dintre constelaţiile Aquarius şi Pisces.

 

Un cuplu acuzat că a omorât o tânără pentru a-i fura copilul a scăpat de închisoare. De ce i-a lăsat judecătoarea liberi
Un cuplu acuzat că a omorât o tânără pentru a-i fura copilul a scăpat de închisoare. De ce i-a lăsat judecătoarea liberi

Într-o zi din iunie 2002, o adolescentă cu dizabilități a dispărut fără urmă din Riverina New South Wales. De atunci, misterul a ceea ce s-a întâmplat cu ea a captivat regiunea din Australia.

 

Zilele Bucureştiului 2024. Programul evenimentelor. Ce poți face în Capitală pe 21 și 22 septembrie
Zilele Bucureştiului 2024. Programul evenimentelor. Ce poți face în Capitală pe 21 și 22 septembrie

Bucureștiul se pregătește să-și sărbătorească istoria și diversitatea în cadrul evenimentului „Zilele Bucureștiului 2024”, ce va avea loc în perioada 21-22 septembrie.

 

Recomandări
A fost declarată stare de alertă în Galați și Vaslui. Se pregătesc noi măsuri în județele devastate de inundații
A fost declarată stare de alertă în Galați și Vaslui. Se pregătesc noi măsuri în județele devastate de inundații

În judeţele Galaţi şi Vaslui, puternic afectate de inundații, a fost instituită stare de alertă. Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a admis, luni seară, solicitarea autorităţilor locale.

Cutremur puternic în România, luni după-amiază. Seismul cu magnitudinea de 5,4 a fost resimțit și în București
Cutremur puternic în România, luni după-amiază. Seismul cu magnitudinea de 5,4 a fost resimțit și în București

Un cutremur puternic, cu magnitudinea 5,4, a avut loc, luni, în România. Seismul s-a resimţit şi la Bucureşti.

Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO
Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO

Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 5,4, s-a produs, luni după-amiază, în judeţul Buzău, arată Institutul Naţional pentru Fizica Pământului.