Detaliu tulburător la inaugurare. Ce a amplasat Mandachi lângă autostrada de 1 metru

Ultima actualizare: 16-03-2019 11:40
autostradă 1 metru
Inquam Photos / Catalin Urdoi

Ștefan Mandachi a inaugurat vineri, lângă Suceava, în prezența a mii de oameni, autostrada de un metru care a costat 4.500 de euro.

 

Evenimentul a fost atent pregătit, iar Ștefan Mandachi a avut grijă să evidențieze motivul care l-a determinat să declanșeze toată campania.

Astfel, mașini distruse în accidente și chiar un dric au fost amplasate lângă mini-autostradă pentru a simboliza pericolul reprezentat de drumurile din România. 

Peste două mii de oameni, potrivit estimărilor jandarmilor, au răspuns chemării omului de afaceri Ştefan Mandachi, care a inaugurat simbolic, la 8 kilometri de Suceava, primul metru de autostradă din Moldova. Veniţi din mai multe judeţe ale ţării, unii cu maşinile personale, alţii cu TIR-urile firmelor, au cerut ca statul să construiască autostrăzi.

În ultimii 30 de ani, România a reuşit să construiască puţin peste 800 kilometri de autostradă, dar an de an autorităţile promit sute de noi kilometri. Anul acesta, de pildă, responsabii anunţă 180. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO