Descinderi la medici ortopezi din Baia Mare, suspectați de fapte ilegale

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Au fost percheziţii joi la Spitalul Judeţean din Baia Mare.

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au descins în birourile medicilor de la Ortopedie, pentru a verifica actele medicale eliberate pentru obţinerea permiselor auto şi a celor de port-armă. Potrivit unor surse din anchetă, s-au făcut descinderi şi la domiciliile unor cadre medicale.

Încă de dimineaţă, anchetatorii au percheziţionat timp de câteva ore mai multe birouri din cadrul secţiei de ortopedie a Spitalului Judeţean din Baia Mare. Există suspiciunea că mai mulţi medici ar fi eliberat acte medicale anumitor persoane pentru a putea obţine permisul de conducere sau cel de port-armă, deşi nu aveau acest drept.

Astfel poliţiştii au ridicat mai multe documente care vor fi analizate în perioada următoare, pentru a vedea concret dacă au fost făcute ilegalităţi în cadrul spitalului.

De asemenea, poliţiştii au descins şi la domiciliile medicilor, spun surse din ancheta unde au căutat probe. Deocamdată nu a fost audiat niciun medic, ancheta fiind abia la început.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO