Deputat PSD, implicat într-un scandal cu poliția, în aeroportul din Suceava


Ultimul update: Marti 07 Ianuarie 2020 20:02
Data publicarii: Marti 07 Ianuarie 2020 17:23
Categorie: Stiri actuale

Un deputat PSD din Botoşani se află într-o situaţie delicată, după ce s-ar fi luat la ceartă cu un poliţist.

Demnitarul este acuzat că ar fi parcat neregulamentar, iar când agentul l-a somat să plece, acesta i-ar fi vorbit urât şi l-ar fi ameninţat cu legitimaţia de serviciu.

O parte din discuţia în contradictoriu a fost surpinsă de agent cu telefonul mobil. Deputatul PSD a primit mai multe sancţiuni şi s-a ales şi cu o plângere penală pentru ultraj.

Incidentul s-a petrecut în ultima zi a anului trecut, în aeroportul din Suceava. Atunci, deputatul PSD Răzvan Rotistaru ar fi oprit maşina neregulamentar.

Un angajat al aeroportului i-ar fi atras atenţia, iar apoi a intervenit şi poliţistul care i-a cerut să mute autoturismul.

Potrivit poliţiştilor, demnitarul ar fi avut o reacţie nervoasă, astfel că agentul l-a filmat. După ce a oprit telefonul, ameninţările ar fi continuat, susţine reprezentantul unuia dintre sindicatele poliţiştilor.

Bogdan Bănica, vicepreşedinte SNPR Decus: „Ce i-a spus? Că îl va dezbrăca, că îl va da afară din poliţie. Comportament nedemn din partea unui demnitar. Multe dintre apelative sunt de nereprodus. Nu apar în filmare dar pot fi probate cu martori din rândul persoanelor civile care se aflau în zonă. "

Poliţistul a depus acum plângere penală pentru ultraj împotriva deputatului. De asemenea, acesta s-a ales cu permisul de conducere suspendat, dar şi cu o amendă.

Bogdan Bănica: „Ulterior am aflat că şoferul este deputatul Rotaru care, în momentul solicitării poliţistului, s-a simţit lovit în orgoliu şi a început circul. Pentru abateri a fost sancţionat contravenţional cu 2.230 de lei. Mai mult, colegul meu a depus plângere penală pentru ultraj, având în vedere că demnitarul i-a adresat şi ameninţări."

Deputatul PSD Răzvan Rotaru nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima punctul de vedere în privinţa acuzaţiilor care i se aduc.

Tags: deputat, psd, polițist,

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33