Adjunctul șefului Poliției din Năvodari, anchetat după scandalul cu Vali Vijelie

Ultima actualizare: 03-09-2020 19:35

Concertul manelistului Vali Vijelie, susținut săptămâna trecută pe o terasă din Năvodari, s-a încheiat cu amenzi, dar și cu cercetări disciplinare.

Potrivit unor surse, ar fi vizat de anchetă chiar adjunctul șefului Poliției din Năvodari, care ar fi petrecut la concertul respectiv. L-a dat de gol chiar Vali Vijelie, care a vorbit sincer la emisiunea "Vorbeşte Lumea" despre concertul respectiv și prezența polițistului.

Între petrecăreţii de pe terasa din Năvodari s-ar fi aflat chiar numărul doi în poliţia staţiunii. Distracţia n-ar fi atras atenţia dacă regulile erau respectate. Însă muzica era prea tare, iar trecătorii au uitat de pandemie şi s-au înghesuit să o asculte. Până au intervenit echipajele de poliţie.

Concertul s-a încheiat cu amenzi. Au fost "taxaţi" administratorul terasei, dar şi cântăreţul, pentru "tulburarea liniştii". Invitat zilele trecute la emisiunea "Vorbeşte Lumea", Vali Vijelie a declarat că la masa lui se afla în acea seară un poliţist de rang înalt.

„Şeful poliţiei era cu mine la masă, beam un şpriţ. Nu am primit niciun fel de amendă, am primit doar aplauze şi respect”, a spus cântărețul.

Surse din anchetă spun că poliţistul care a stat la masă, la terasă, în timpul concertului lui Vali Vijelie este chiar adjunctul şefului Poliţiei Năvodari, instituţie ai cărei angajaţi ar fi trebuit să preîntâmpine astfel de evenimente."

Adjunctul Poliţiei Năvodari este cercetat acum disciplinar de superiorii săi de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constantă. Chiar dacă a doua zi după "mărturisire" cântăreţul a spus că a glumit.

Cristina Gavriloaie, purtătoare de cuvânt IPJ Constanța: „Suntem în perioada unor verificări la finalul cărora se va stabili şi acest aspect. Aş vrea să amintesc că interpretul muzical a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 1000 de lei încă de la data de 28 august anul curent, încă din momentul în care a avut loc interpretarea muzicală.”

Adjunctul şefului Poliţiei Năvodari este în concediu în această perioadă. El nu a răspuns solicitării Ştirilor PRO TV, pentru a comenta incidentul.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO