Un barbat care a lovit si amenintat un copil in curtea unui scoli, obligat sa isi ceara scuze. Tatal victimei reactioneaza

Dată publicare: 01-04-2015 18:39
Dată actualizare: 04-04-2015 07:28


Decizie stranie luata de un procuror dupa ce un barbat a lovit si amenintat un copil in curtea unei scoli din Bihor pentru ca
i-ar fi impins fata.

Magistratul l-a obligat pe individ sa ii ceara scuze victimei. Tatal celui batut este nemultumit si spune ca de la acel incident fiul sau are nevoie de terapie.

In urma cu cateva luni baiatul de 8 ani a fost lovit de tatal unei colege in curtea scolii din localitatea Mihai Bravu. Barbatul i-ar fi speriat atunci teribil pe copii care s-au refugiat in clase.

"Ii ameninta ca ii va impusca, ca el e interlop si ca el are pistol si ca le impusca parintii si tot felul de amenintari. Copiii erau foarte speriati, erau ascunsi pe sub catedra, pe sub banci", a marturisit tatal copilului lovit.

Invatatoarele confirma spusele barbatului care spune ca fiul sau inca sufera in urma acestui incident nefericit.

"Am fost la psiholog cu el, are sedinte de la psiholog, s-a visat noaptea, cu el. A facut pe el, ma gandesc ca nu de la lovitura, ci de la sperietura pe care a avut-o", a explicat tatal elevului lovit.

"Exercitarea de scene de violenta asupra copiilor sau atunci cind ei sint martori la aceste scene, ii pot predispune pe ei la dezvoltarea de tulburari afective, de limbaj, de somn sau de comportament", a explicat un psiholog.

Barbatul acuzat de agresiune si-a recunoscut faptele in fata procurorului, motivand ca fiica lui a fost impinsa de baiat, iar el a incercat sa-i aplice acestuia o corectie. A fost iertat de amenda si de urmarirea penala, dar obligat sa ii ceara scuze publice elevului.

In aceasta dimineata partile au fost chemate la politie unde individul ar fi trebuit sa faca ce i-a spus procurorul. Tatal elevului lovit este dezamagit de decizia magistratului si are de gand sa o conteste.

Tags: bihor, scoala, incident,


VIDEO PROTVPLUS.RO