Decizia luată de judecători în cazul femeii din Brăila acuzate că și-a ucis și tranșat soțul

Ultimul update: Marti 30 Octombrie 2018 14:08
Data publicarii: Marti 30 Octombrie 2018 11:12
Categorie: Actualitate

Decizie surprinzătoare a Curţii de apel din Galaţi, în cazul femeii acuzată că şi-a omorât şi tranşat soţul poliţist. Judecătorii au stabili că suspecta poate fi cercetată în libertate.

Tânăra de 34 de ani este bănuită că şi-ar fi omorât soţul în 2016 şi ca să îşi ascundă faptele le-a spus rudelor că este plecat la muncă în Germania.

Tânăra în vârstă de 34 de ani a fost arestată preventiv săptămâna trecută, după de judecătorii de la Tribunalul din Brăila au emis un mandat de 30 de zile pe numele ei! Instanţa a stabilit atunci că femeia ar fi săvârşit ”un act de agresiune de o violenţă ieşită din comun, iar lăsarea ei în libertate ar crea sentimente de revoltă şi indignare, neîncredere în sistemul judiciar şi pericol pentru ordinea publică''.

Acum, la 4 zile de la decizia judecătorilor din Brăila, Curtea de Apel din Galaţi decide punerea în libertate a suspectei.

Bărbatul ei a dispărut acum 2 ani, iar în acel moment soţia şi-a anunţat rudele că este plecat la muncă în Germania. Ancheta a ajuns în atenţia poliţiştilor după ce rudele bărbatului au găsit în locuinţa acestuia bucăţi din corpul lui.

Soţia poliţistului, cu 22 de ani mai tânără decât el, a devenit astfel principalul suspect.

Pe 22 octombrie, în momentul în care a fost adusă la Tribunalul Brăila, femeia a negat că şi-ar fi omorât partenerul de viaţă. Întrebată de presă dacă bărbatul o bătea, femeia a răspuns: ”Ăsta nu era motiv să-l omor eu!”.

Părţi ale trupului unui bărbat de 48 de ani, din comuna Viziru, fost poliţist local, dat dispărut în urmă cu un an şi jumătate, au fost găsite în casa unde acesta locuise împreună cu soţia sa.

Bărbatul, din satul Lanurile, comuna Viziru, fusese dat dispărut în luna februarie anul trecut de una dintre surorile sale, după ce soţia acestuia le-a spus apropiaţilor că soţul i-a plecat la muncă în străinătate în decembrie 2016 şi nu mai ştie nimic despre el.

Conform anchetatorilor, rudele dispărutului au descoperit, în timp ce făceau curăţenie într-un grajd al casei, picioarele bărbatului, iar într-un coşar trupul acestuia învelit într-o plapumă. Poliţiştii au fost alertaţi şi au deschis o anchetă la faţa locului. În urma cercetărilor, oamenii legii au găsit duminică, în podul casei, craniul bărbatului, iar în closetul din curte, actele şi hainele fostului poliţist local.

Sătenii le-au declarat poliţiştilor că simţeau miros greu când treceau prin faţa casei, dar au crezut că este de la gunoaie, având în vedere că în casa respectivă nu mai locuia nimeni de când bărbatul fusese dat dispărut, iar fosta soţie se mutase.

 

Trupul unui fost poliţist din Brăila a fost găsit tranşat. Fosta soție, reținută
Trupul unui fost poliţist din Brăila a fost găsit tranşat. Fosta soție, reținută
VIDEO PROTVPLUS.RO
Gabriela Firea pe Arena Nationala
Arena Națională se închide pentru câteva luni. Firea: „Care e vina mea?”
”Revoluția traficului”: Bucureștiul mai are ”doar” 2 locuri până va deveni cel mai aglomerat oraș din lume
Protest față de defrișări. "În centrul României va apărea un mare deşert"
CE avertizează România că ar putea comite un abuz cu GDPR în cazul RISE Project
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs explozia la fabrica de armament din Cugir
Pietonii nu sunt în siguranță pe ”treceri” când traversează. Accident grav în Constanța
Marius Parfenie dus la politie
Ce spun psihologii despre atacul de la Brăila. "Astfel de lucruri se pot repeta oricând"
Monumentul drag românilor care va fi aici și peste o sută de ani
Brad uriaş de Crăciun, târât pe străzile din Lugoj. De unde a fost tăiat
Accident urmat de un incendiu, pe un drum din Agigea. Cum se simte șoferul
Legea offshore a fost promulgată de preşedinte. Ce prevede forma finală
Celebrul hacker român "Guccifer", predat autorităţilor americane. Ce secrete ar deţine